Şimdi Ara

YARDIM-TAVSİYE-İMDAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1) Arşivimin %90' ı Divx dolayısıyla divx'i sorunsuz açmalı
    2) Filmlerin hemen hepsi dvd içerisinde 5'li 6'lı olarak kayıtlı bu konuda sorun çıkarmamalı
    3) Movie dosyasının ismi ile alt yazı dosyasının ismi hepsinde farklı. kasıtlı olarak bunu yaptım BS player'da alt yazı tipine müdehale edebilmek için, Divx player'ın bu konuda sorun çıkarmaması lazım
    4) 150 ytl yi geçmese fena olmaz.

Çok mu şey istiyorum? Marka ve model tavsiyelerinizi bekliyorum. 17" monitörde harcamamak için 2 haftadır film orucundayım, yardım edin dayanacak gücüm kalmadı...

• vestel 6600 tavsiye ederim almadım ama bende alacağım para durumundan dolaı şu an alamıyorum.200 ytl peşin 175 ytl benimde arşivimin hemen hemen hepsi divxten oluşuyor ve seninki gibi bunlarda sorun çıkarmıyormuş hemen hemen her dvd-divx playerların ayrı ayrı topicleri var oraları okumanıda tavsiye ederim
  • bvestel 6600 de alt yazı veya formatla ilgili sorunlar olduğunu duymuştum. Ürünü almamdaki ana amaç divx olduğu için cesaret edemiyorum.
  • hepsinde var guncelleme denılen bırsey var guncellıyorsunuz hıc bır sorun kalmıyor...
  • hepsi derken?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.