Şimdi Ara

YARDIM !!! TEK GİRİŞLİ UYDU CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar benim derdim daireme merkezi sistemden iki kablo ( biri turksat diğeri hotbirtd ) geliyor.ama uydu cihazım starcom s200 yani tek kablo girişli.ben şimdi bu iki kabloyu nasıl uydu cihazıma bağlarım.ve nasıl turksat ile beraber hotbirtide izlerim.lütfen yardım edin.bir cihaz yada resimli anlatım ne biliyim panpalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer6565 -- 1 Ocak 2013; 21:21:30 >

• ya şimdi kimse bilmiyormu :((
  • arkadaşım sen burda kafamı yapıyorsun.Merkezi sistemlerden 2 tane kablo inmez iniyorsa merkezi sistem değildir.İnerse bile 2 tv içindir yani 2 uydu cihazı takarak kullanırsın..
  • çatıda iki farklı yöne bakan anten var
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer6565

çatıda iki farklı yöne bakan anten var

Her anten için ayrı kablo inmiyor daireye. Çatıda merkezi santral var. Bütün antenler oraya bağlanır. Oradan her daireye tek kablo iner. Belki her daireye 2şer kablo çekmişlerdir diğer odadan da izlensin diye. Cihaz ayarlarından yapacaksınız o işlemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer6565

çatıda iki farklı yöne bakan anten var

farklı yöne bakması birşey değiştirmez ozaman merkezi sistem değil.2 kablodan hangi uydu yayınları alıyorsunuz.Dayzek alarak 2 kabloyu birleştir ve uydu cihazdan ayarları yap...
  • tamam genede saolun. napalım bi cihaz alıp denemekte fayda var ozaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer6565 -- 2 Ocak 2013; 22:40:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.