Şimdi Ara

YARDIM : TK19

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR TK19 YERİNE NE TÜR Bİ GÖZ KULLANABİLİRİM YARDIMCI OLURMUSUNUZ YADA HERHANGİ BİR GÖZ OLURMU KARAKÖY YADA KADIKÖYDE BULABİLİRMİYİM

• piyasada bulunan herhangi bir 38khz lik ır alıcılardan kullanabilirsin
  • saol arkadaşım da ismini verirsen iyi olur
  • TSOP 1138
    SGH 506
  • çok saol arkadaşım numaraları verdigin için bu 38khz yerine başka bir göz kullansam olmazmı
    bu 38khz kullanmışlar ama bu mesafe için değilmi başka taksak olmazmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurzuna -- 26 Kasım 2006; 13:36:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurzuna

çok saol arkadaşım numaraları verdigin için bu 38khz yerine başka bir göz kullansam olmazmı
    bu 38khz kullanmışlar ama bu mesafe için değilmi başka taksak olmazmı

Elektronikçiye gidip, herhangi 38 kHz.'lik bir IR Alıcı isterseniz size yardımcı olurlar. Ayrıca ilgili frekans mesafe için değil de, alıcı ve verici arasındaki haberleşme içindir.
  • tmm arkadaşım saol ama bunun yerine başka taksak olmazmı demek istedigim o ayrıca bi yerde mesafe için demişler ben o yüzden yazmıştım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Prosesor yardım
    8 yıl önce açıldı
    BSM devresi hakkında yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Devre şemasını yayınlarsan daha iyi olur. Belki diğer arkadaşlar daha faydalı olabilirler.
  • mesafe ile ilgisi yok arkadaşım mesafeyi arttırmak istiyorsan alıcı ve vericiyi güçlendireceksin

ama şunu duymuştum veri üstünde oynamak pek sağlıklı değil. bu sinyaller insanlar için zararlıymış. güçlendirmek pekde mantıklı değil.gözlerinize acımıyorsanız bilemem tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezerkıran -- 26 Kasım 2006; 15:01:34 >
  • arkadaşım benim amacım sinyallerle oynamak degil sadece tk19 yerine başka bir modül taksam olurmu yani demek istedigim 38khz yerine 30khz olurmu
  • Öncelikle şunu belirteyim. Bu devrenin açıklamasında önemli bir kısmı atlamışlar. PT2262 RF çalışan bir entegre... Siz IR kullanacağınız için alıcı ve verici entegrelerinin PT2272-L4 ve PT2262-IR olması gerekiyor diye biliyorum. Ayrıca kullanılan entegreler 38 kHz.'lik... Bu yüzden 30 kHz.'lik alıcı modül kullanamazsınız. Bilgi için aşağıdaki linkleri kontrol etmenizde fayda var.

http://www.tranzistoare.ro/datasheets/700/358592_DS.pdf
    http://www.ortodoxism.ro/datasheets/PrincetonTechnologyCorporation/mXusxsq.pdf

• saol arkadaşım cevap için
  • kardeş sen neden 30khz kullanmak istiyorsun bi açıklarsan herşey açıklığa kavuşacak
  • 4-5 yere sordum da ellerinde 38khz yoktu o yüzden kullanmak istemiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

kardeş sen neden 30khz kullanmak istiyorsun bi açıklarsan herşey açıklığa kavuşacak
  • arkadaşlar bi sorum olacaktı lojık analizör hakkında bilgisi olan varmı döküman filan yardımcı olursanız çok sevinrim
    teşekkürler....
  • quote:

Orjinalden alıntı: zurzuna

4-5 yere sordum da ellerinde 38khz yoktu o yüzden kullanmak istemiştim
    quote:

Orjinalden alıntı: sezer1247

kardeş sen neden 30khz kullanmak istiyorsun bi açıklarsan herşey açıklığa kavuşacak

kardeş en çok kullanılandır bu 38khz bulman imkansız gibi birşey. grundig tv alıcı diyede geçiyordu sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.