Şimdi Ara

YArdım : vrt-disk 2006

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar şu program için yardım edin eng yüklemiştim düzelmişti tekrar eski haline geldi orjinal cd felan diyor yardımcı olurmusunuz bu programı yükleme şekli yokmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurzuna -- 20 Ocak 2007; 22:56:02 >

• Nasıl Hallettin. Benimde ihtiyacım vardıda.
  • slm arkadaşım halletmiştim ama tekrar eski haline geldi eng yüklemiştim mesajı düseltiyorum arkadaşlar bu program için sorun devam ediyor lütfen yardım
    quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

Nasıl Hallettin. Benimde ihtiyacım vardıda.
  • arkadaşlar bu sefer sorun kökten kalktı alttaki daemon tools yeni versiyonu kurun ve görün kolay gelsin
    http://rapidshare.com/files/12603069/daemon408-139-x86.exe.html
  • bahsettiğn program ne işe yarıyor kardeş
  • Programı kurdum. Şimdi lazım olanı nasıl temin edeceğiz.

Edit : Bu arada bit defender kurulum sırasında bir sorun buldu dikkatine. Sorun bir spy yada virüs gibi birşeydi fakat tam anlayamadım.
    quote:

Orjinalden alıntı: zurzuna

arkadaşlar bu sefer sorun kökten kalktı alttaki daemon tools yeni versiyonu kurun ve görün kolay gelsin
    http://****.com/files/12603069/daemon408-139-x86.exe.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih.yanardağlar -- 21 Ocak 2007; 0:33:54 >
  • arkadaşlar ben deamonu sadece kurarken kullandım şimdi kullanmıyorum ve hiç bir sorunum yok.isteyene yardımcı olabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana ol masela.
  • arkadaşlar öncelikle pc mize deamon (sanal cd sürücü ) programını kuruyoruz.kendi kullanmış olduğum programı buraya koyuyorum.

http://rapid-share.com/files/12654952/deamon.zip

deamon programını pc mize kurunca pc restart edecektir.pc tekrar açılınca saatin yanında yani system tray de virtual DEAMON maneger v4.00 isimli bir simge gelecektir.

bu simgeye sağ tuşla tıklıyoruz ve en üstte bulunan Virtual CD/DVD rom u seçiyoruz.

daha sonra gelen ekrandan device0: seçeneğini seçiyoruz.

daha sonra mount image seçeneğini seçiyoruz.

gelen arama sayfasında indirip rardan çıkarttığımız

Eca vrt disk 2006 - (Key = QBFEWIP646760).mds

dosyasını buluyoruz. işlem bu kadar

daha sonra bilgisayarım bölmüne gelen sanal dvd roomdan açıp setup.exe dosyasını çalıştırıp yönergelere uygun olarak programı kuruyoruz

• arkadaşım sende programı varmı yoksa sadece kurulumunumu istiyorsun
    kurulum
     YArdım : vrt-disk 2006

quote:

Orjinalden alıntı: melih.yanardağlar

Bana ol masela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zurzuna -- 21 Ocak 2007; 14:34:39 >
  • arkadaşım bu program malzeme ayaklarını gösteren program
    quote:

Orjinalden alıntı: lazrails

bahsettiğn program ne işe yarıyor kardeş
  • virtual disk sanal sürücü dielmi kardeş
  • evet arkadaşım oda olur ama yeni versiyonu olur eski versiyonunda imaj dosyalarını açamıyosun cdden alman gerekiyor
    quote:

Orjinalden alıntı: lazrails

virtual disk sanal sürücü dielmi kardeş
  • ewet bende aynı sorundan dolayı programı kullanamıyordum cd istiyor bakalım bozulan bilgisayarım geldiktewn sonra bide ben deniyim.
  • daemon tools la kurduktan sonra bu daemon tools u kaldırsanızda program yine çalışır
    ben devamlı kullanıyorum mesleğim gereği
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.