Şimdi Ara

yardım wow yeni başlıyacam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaslar, bu konu hakkında yeni bir baslık acmak belki tepkilere yol acacak fakat konustugunuz terimlerileri anlamıyorum o yuzden actım kusura bakmayın..
    ben bu oyunu oynamaya baslamak istiyorum. daha once bu tarz bır oyun hıc oynamadım ama butun arkadaslarım bu oyunu oynuyor bende ogrenmek ve yasamak ıstıyorum. bu oyunu cd ılemı ınternettenmı alıyoruz, oyuna baslamadan once yapmam gerekenler varmı?, para oduyormuyuz bu oyunu oynamaya, benım baglantım aylık 3gb lımıtlı 512kb baglantım nasıl bu oyun ıcın, 3 gb lımıtımı astırırmı gunde 2-3 saat takılsam bu oyunda, puf noktaları ve soylemek ıstedıklerınız varmı?
    saygılarımla, tesekkurler tum yanıtlıyanlara...

• paralı da oynanıyor. ücretsiz de. ücretsiz sunucularda pek zevk alamazsın. çalışmayan büyüler vs.. ücretli sunucuda oynamak için aylık 19 ytl civarı sanırım bişey ödüyorsun. tabi ilk ay ücretsiz(oyunu aldıktan sonra). ücretsiz oynayacaksan orjinal cd almana gerek yok.www.wowstatus.net den bi sunucu seç kendine. kotayı o kadar da çok etkilemiyor. aşmazsın yani.ben yazın oynadığımda aşmadım kotayı günde 5-6 saat oynamama ve foruma bakmama rağmen

ücretsiz sunucularda oynamak için
    http://forum.donanimhaber.com/m_5383118/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manik_depresif -- 30 Mart 2006; 2:13:57 >

• tesekkurle pooca ama bu sahte cd sını nerden bulurumkı bu oyunun sahte cd satan yerlerde vardır emınım. neyse ben bo onlara soruyum. baska verebılecegınız fıkırler varmıs arkadaslar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.