GEcen gun bilgisiyarıma format attım.Xp yukledım sonra elektrıkler gıttı.Geldiginde bilgisiyarımı actım ve c:wındows/system dosyasında bı dosyayı bulamadıgını soyledı halallaal dedım tekrar format attım tekrar xp yukledım tekrar fısını cektım yıne aynı sorunu verdı system dosyasında bı baska dosyayı bulamadıgını soyledı.Bende gıttım arkadasın orjınal xpyı yukledım yıne aynı ıslemı yaptıgımda yıne aynı sorun cıktı ve yıne bambaska bı dosyayı bulamadı . Sızce sorun nedır? Bence harddıskımde sorun war .hard dısk maxtor 40 gb fikirlerinizi bekliyorum....
up pls yardım
Hdd ni ilk önce formatla daha sonra fdisk atıp bad sector araması yap. Eğer bunlar normalse, Yeni bir MBR oluştur XP Cd si ile tabi manuel olarak tabi. Buraya bir yükleme yapmayı dene.
Yine hata veriyorsa ve özellikle ntoskernel.exe gibi bir hata ise, portlar ile ( Ps2, Lpt, monitor, usb yada com girişlerinde herhangi bir donanım var ise bunları tek tek kontrol etmekte fayda var....
peki hard diskten baska bi problem olabilir mi ???? yardımınız ıcın tesekkurler ayrıca
Evet olabilir. Nedenini anlayamadığımız bazı sorunlar ancak deneme yanılma yöntemleri ile çözülebiliyor.
ntoskernel.exe hatası bazen bir klavyeden yada mous tan dolayı bile meydana gelebiliyor....