Sevgilime doğum günü süprizi yapmak istiyorum. Farklı şehirlerdeyiz yanına gideceğim, bu duruma uygun bişey bulmalıyım yardımlarınızı bekliyorum
(Forumda konusu çok fazla ama belki yeni fikirler çıkar)
hemen senin ve onun arkadaşlarına öyle doğum günün kutlu olsun diye ufa video çeksin herkes internetten sana göndersin 10-15 videoyu koy ardarda birleştir önüne arkasına iki tane afilli söz olay tamam sonra gel dua et
quote:
Orijinalden alıntı: davidddd
hemen senin ve onun arkadaşlarına öyle doğum günün kutlu olsun diye ufa video çeksin herkes internetten sana göndersin 10-15 videoyu koy ardarda birleştir önüne arkasına iki tane afilli söz olay tamam sonra gel dua et
Wayy güzel fikir. Ama arkadaşlarıyla iletişimim yok sadece varlıklarından haberim var
quote:
Orijinalden alıntı: İmamınFeysiniÇalanAteist
quote:
Orijinalden alıntı: davidddd
Wayy güzel fikir. Ama arkadaşlarıyla iletişimim yok sadece varlıklarından haberim var
facebook twitter bir dünya şey var yeter ki ona çaktırmadan yap. söyle yakın arkadaşını biliyorsan onun tanıdığı olması daha etkileyici olur o yüzden akrabasına filan ulaşabilirsen
davidddd
kullanıcısına yanıt
Kıskançlığımdan dolayı sosyal hesaplarını kapattım. Arkadaşlarına ulaşmanın bi yolu yok