Şimdi Ara

yardım yardım türksat ile ilgili acemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya benim sorum belki çok acayip olacak ama ben türksat 2a ne demek oluyor bende freetv var orada oöyle bir uydu yok bende 1c ve 1b var acaba türksat 2a 1 b anlamına geliyor cevap verilirse sevinirim acemiyim ne yapayım

• arkadaşım şu an 42 derece doğu uydusunda iki tana uydumuz var türksat 1c ve 2a . 2a çok yakın bir zamanda hizmet dışı kalacak olan 1c nin yerini alacak. trt ler ve birkaç kanal halen 1c den yayın yapıyor. diğerleri ise 2a dan yayın yapıyor. türksata bakan çanağınla zaten her iki uydudanda yayın yapan kanalları izliyorsun
  • uzayda suan 3 uydumuz bulunmakta 1b, 1c ve 2a. turksat2a uydusunun diger adı ise eurasiasat
  • uzayda suan 3 uydumuz bulunmakta 1b, 1c ve 2a. turksat2a uydusunun diger adı ise eurasiasat. yaklaşık 2sene sonra hizmet dışı kalacak olan ise turksat1b.
  • teşekürler
  • anladımda bende türksat2a diye bir bölüm yok bende onu size anlatmaya çalıştım yani şimdi türksat 2a öteki ismi eurasisat mı olacak sağol arkadaşlar

bilmemek değil öğretmemek ayıptır size teşekürler
  • Turksat 1B zaten yayın dışı iki sene sonra Turksat 1C yayın yayınına son verecek. Yalnızca Turksat 2A(Eurosiasat) kalacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.