Şimdi Ara

Yardım - Yardım - Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir süredir birkaç problem yaşıyorum
    forumun bilgili ve tecrübeli üyelerinden bu konular hakkında fikir ve yardım rica ediyorum.

kullanılan ürünler ve hizmetler

-tv sony 42w805
    -conax nation modül(darty den alınma)
    -teledünya üst paket
    -uydunet 10 mbit (indirme 9.6mbit - ping 5-6ms) (box evimizin sokağında)
    -laotop lg r 590(ekran kartı nvidia geforce 335m)
    -hdmi kablo sony (2mt)

-guide 2 günde bir içerik kısmında 'program yok' ibaresi veriyor kendi kendine geçiyor ve randımansız çalışıyor?
    iki pazardır tüm gün gelmedi mesela?

-3-4 günde bir 'hizmet karışmış şifrelenmiş veya dekode edilemiyor' problemi yaşıyorum? bu esnada
    1. teledünya kanalı ve radyolar çalışıyo ama diğer kanallarda bu uyarıyı veriyo. müşteri hizmetlerini aradım
    modülü çıkarıp taktım düzeldi ama tekrar oluyor?

-laptop hdmi bağlantısıyla tv den film izlemek istediğimde filmden zevk alamıyacak kadar hertz kaybı hissediliyor fakat
    pc harddiskindeki herhangi bir filmde yaşanmıyor? (internetten yüklenmede problem yok-farklı laptoptan da denendi)

-yakın zamanda uydunete geçtim getirip kurduğu modemi kullanıyorum. yan odadan wifi çekmiyor. 1.5 mt mesafedeki ps3
    bağlantı problemi yaşıyor. evi dolaşıp 3 televizyondan sonra gelen bir kablo bu. gelen servis kabloların eski ve
    güç kaybederek geldiğini ilk çıkıştan direk modeme gelmesi gerektiğini söylüyor?

bu problemleri yaşayıp sorunları çözen ya da konu ile ilgili bilgi sahibi arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.