Şimdi Ara

Yardım.. Yeni Astra mı ? Honda civic HB mi ? Kararsızım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir araç almayı düşünüyorum. Fakat bu iki seçenek arasında kaldım yeni astra mı almalıyım yoksa honda civic hb mi fiyat olarak fark yok denecek kadar az Yeni astra 47,600 tl Honda ise 47,250 tl gibi bir rakam biraz kararsızm ikiside tarzım araçlar oldugu için kararsız kaldım siz ne önerirsiniz şimdiden tşk..

• bu ikisi arasından astra öneririm
  • Bende astra düşünüyorum ama bazı arkadaşlar honda diyorlar motor ve kalite farkı oldugunu söylüyolar ama bilmiyorum opel bana daha sıcak gelio son dönemde de bayağı güzel çizgileri olan araçlar ürettiler.
  • hangi motorları ve donanım seviyesini düşünüyorsunuz acaba?
  • Astrada 1.6 115 hp sport ya da 1.4 140 hp düşünüyorum hondada 1.4 sport.
  • Civic kasa değiştirecek, ki yeni kasası da iğrençötesi. 1.4 140hp Astra öneriyorum.
  • Yeni kasasını görmediğim için yorum yapamıyorum ama fikirleriniz önemli 1.6 115 hp ile 1.4 140 hp arasında ne gibi fark olabilir performans ve yakıt olarak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neronnn5

Astrada 1.6 115 hp sport ya da 1.4 140 hp düşünüyorum hondada 1.4 sport.

95 hp olandı sanırım şu yeni kasanın dizel versionu iç dizaynı ve yol tutuşu hoşuma gidiyor o aracın çok sürdüm en yakın arkadaşımın aracı o üniversitede.95'lik abartıldığı gibi kötü değildi, 114 olanıda tatmin eder.140 zaten çok iyidir.tavsiyem opel'den yana.hayırlı günlr.
  • bence ikisinide alma bu araç ikisindende çok daha iyi her açıdan tabı renk seçimi sana kalmıs http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-cekmekoy-citroen-yuzbasioglu-otomotivden-59324675/detay/?source=promotion_topl
  • Araç çok güzel ama işte citroen olmassa keşke :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neronnn5

Araç çok güzel ama işte citroen olmassa keşke :)

neden yenı c4 un bi sorunumu varkı 1.6 thp at modelınde bence ön yargılarınızı kırın bu aracı almazsanız üzülürsünüz sonra
  • sırf tasarımı için bile alınabilecek bir arabadır astra.İknci eli de daha iyi ayrıca.1.6 115 hp motorun yerine 1.4 turbo 120 hplik motor gelebilirmiş bilgi alıp ona göre al ama ben 14. turbo 140 hp öeririm.Civici salla kasası deişio
  • Yeni astrayla yeni civici karşılaştırmak bile astraya hakarettir Astra alın keyfinize bakın
  • Yeni astra C hb sınıfının en güzel aracı.Dış ve iç tasarım rakiplerinden çok daha modern çizgilere sahip.Civic hb albenisi düşük bir araç.Kalite konusunda çok farkları yoktur.
  • astra o bir tasarım harikası.
  • 1.4 140 hp lik astra
  • Astra
  • Civic çok sevdiğim bir araçtır ama 1.4 motorun performansı kesmeyecektir.

Opel olacaksa 140'lık versiyon olsun bari.

Yoksa o da olmasın :)
  • İlginiz ve yorumlarınız için tşkler arkadaşlar astra da karar kıldım. Astra alıcaz daha iyileri sizin olsun..:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.