Şimdi Ara

Yardim: yurtdisindan icki getirmek

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugun memlekete doneceyim yanimda 1 adet viski ve baya bi cikolata getirmeyi planliyorum. Sorun olur mu? Olmaz diyolar iyice sardim viskiyi ama cikolatalar posette ve acikta umarim sorun olmaz. Olur mu?

Not: ist aktarmali donecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba
    resmi yanıt burda. Tabi bunu çaktırmadan geçmeyi denemek mümkün. Eğer rastgele denetime takılmassanız sorun yok. Hepsi sizin. Tesadüfen yakalanırsa ceza takdiri gümrük personelinin.

http://www.sabihagokcen.aero/restoranlar-ve-alisveris/duty-free

Ülkeye giriş yapan yolcular için kişibaşı alışveriş limitleri:
    Sigara: 3 karton
    Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç)
    Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil)
    Parfüm: 600 ml
    Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet
    Çikolata ve Şekerleme: 2 kg
    Kahve: 1 kg
    Çay: 1 kg

Ülkeden çıkış yapan yolcular için yolcu başı alışveriş limitleri
    Sigara: 9 karton
    Alkollü İçecekler: 3 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç)
    Alkollü İçecekler: 6 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil)
    Parfüm: 1800 ml
    Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 15 adet
    Çikolata ve Şekerleme: 6 kg
    Kahve: 3 kg
    Çay: 3 kg

• quote:

Orijinalden alıntı: Neque

Bugun memlekete doneceyim yanimda 1 adet viski ve baya bi cikolata getirmeyi planliyorum. Sorun olur mu? Olmaz diyolar iyice sardim viskiyi ama cikolatalar posette ve acikta umarim sorun olmaz. Olur mu?

Not: ist aktarmali donecegim

Hiçbir sorun yok, zaten limitler dahilinde alacaklarınız. Ancak aktarmalı uçuş yapacak ve içkinizi dury free'den alacaksanız uçu sıvı güvenlikleri sebebiyle aktarmalı ambalaja konması gerektiğini unutmayın. (Duty free yetkilileri bilir ve onu verir zaten, şeffaf tek kullanımlık resmi poşet olacak)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.