Şimdi Ara

Yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene tıp fakültesini kazandım ve aileme 15 saat uzaklıktayım. İlk haftanın vermiş olduğu bir depresyon var. Çocukluktan beri istediğim bölümü sorgulamaya başladım. Derslerin en kolay yerindeyiz şuan ama 2-3leri gördükçe ağlayasım geliyo ben bunlara katlanabilir miyim acaba diye. İş ciddiye binince farkettim ben o kadar iradeli bir insan değilim sanırım. Dediğim gibi ailem de çok uzakta onları özlemenin verdiği şeyler de var. Ne yapmalıyım bilmiyorum gerçekten dertleşmeye ihtiyacım var. Ağlamadan duramıyorum bir gün okul değiştircem diyorum bir gün bölüm değiştircem diyorum çok karışık hallerdeyim nolur yardım edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Biraz insanlarla kaynaşmaya çalış. Zamanla alışırsın. İlkokul 1. sınıfta nasıl annemi özledim diye ağlıyorsak, onların yanında başka şehirlere gidince de aynısına yakın bir duyguya tutuluyoruz.
  • İlk sene hep öyledir. En sağlam iradeli insan bile en az senin kadar olur güven bana, alışacaksın ve 15 saat uçakla 2 saat demektir. uçak biletleriyle otobüs biletleri farkı yok artık. Yıllarca ailenin yanındaydın çok normal tek başına kalınca böyle duruma girmen :) ailen güzel bir çocuk yetiştirmiş akademik hayatında başarılar dilerim.

• ben lise sona kadar yatılı okudum. abartma cidden . hem 18 yaşında gidiyosun üniye
  • Overlockçu O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ama maalesef yaşadığım ile uçuş yok. Uçak - otobüs yapmak zorundayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.