Şimdi Ara

yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar sorunumu anlatıyorum şimdi ygs hazırlanıyorum tmm burda bi sıkıntı yok ama abi bu mat1 ne yaptıysam olmuyo arkadaş. başlagıçta 30 net çıkartıcam diye kafaya koymuştum ama gel gelelim 15-20 arası gidip geliyorum ne yaptıysam bi türlü 24 25 e çıkamadım. tmm belki kitap bitirmedim ama bi yığın deneme çözdüm ama olmuyo hep 15-20 arası. yanımdaki kankam adamın kitap açtığı yok 25 in altına inmiyo ulan ben okadar bi yerimi yırtıyorum 20 olmuyo artık öyle bi boyuta ulaştıkı denemelerde matematiğe geçince içime bi korku strest hatta öyle bi hal aldıkı stresten bidiğim soruları bile yapamaz oldum (5 neti bile gördüm böyle) bı akıl vermenizi istiyorum ardaşlar bu mat1 bnm için kan davası gibi bişey oldu şu 3-4 günde düzeltenilrmiyim bi fikir verseniz bnm için yeterli he bu arada konu eksiğim var en iyi yaptığım problemler sadece permütasyon kombi olasılık mantık işlem eksik

• Haci konuyu bilmiyorsan soruyu tabi cozemezsin.
    cozum: git konu calis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru söylüyosun kardeşim boş koydum artık fizik kimya ağırlık vercem bu saaten sonra pek bişey değişmez
  • Konu çalışıyorumda 1 gün bakmayınca hemen unutuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Larugen -- 10 Mart 2013; 23:27:08 >
  • al bi mat ygs deneme kitabı bitirmeye bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

al bi mat ygs deneme kitabı bitirmeye bak

1 set bitirdim hocam bişey değişmedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: N.Z.T

quote:

Orijinalden alıntı: Larugen

evet arkadaşlar sorunumu anlatıyorum şimdi ygs hazırlanıyorum tmm burda bi sıkıntı yok ama abi bu mat1 ne yaptıysam olmuyo arkadaş. başlagıçta 30 net çıkartıcam diye kafaya koymuştum ama gel gelelim 15-20 arası gidip geliyorum ne yaptıysam bi türlü 24 25 e çıkamadım. tmm belki kitap bitirmedim ama bi yığın deneme çözdüm ama olmuyo hep 15-20 arası. yanımdaki kankam adamın kitap açtığı yok 25 in altına inmiyo ulan ben okadar bi yerimi yırtıyorum 20 olmuyo artık öyle bi boyuta ulaştıkı denemelerde matematiğe geçince içime bi korku strest hatta öyle bi hal aldıkı stresten bidiğim soruları bile yapamaz oldum (5 neti bile gördüm böyle) bı akıl vermenizi istiyorum ardaşlar bu mat1 bnm için kan davası gibi bişey oldu şu 3-4 günde düzeltenilrmiyim bi fikir verseniz bnm için yeterli he bu arada konu eksiğim var en iyi yaptığım problemler sadece permütasyon kombi olasılık mantık işlem eksik

Matematikte disiplinli 15 gun calisirsan harikalar yaratabilirsin bilgilerin de taze kalacak cunki . Fakat sakin deneme cozme , onerim temel kavramlardan baala , hatta en cok ilk konjlara calis oyle ilerle . Fem dergi gibi konu anlatimli bir yerden calis.

saolun hocam benim için biraz moral oldu yarın adam akıllı çalışıp halletmeye çalışıcam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acil yardıma ihtiyacım var
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GÜNCEL
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.