Şimdi Ara

Yardıma Yüzsüz arkadasım benim apple kimliğimle uygulama içi satın alım yapmıs lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadasım bugün okulda benden whatsapp indireceğim diye benden apple kimligimi istedi (hesabın içinde 25 tl gift karttan 10 tl arta kalmıstı) ama asıl niyeti clash of clans diye bir oyundan uygulama içi satın alım yapmaktı bende haliyle verdim hesabı ve sifresini sonra demin apple dan mail geldi satın alım gerçeklesti diye bi baktım ki hesapta kalan kredi 63 kr olmus sinirlendim tabi yüzsüz arkadasa mesj attım " kandırdım zaaa, ne mal bebesin" gibi mesjlar attı
    asıl konyua gelirsek nasıl para iadesi yaparım (itunes den sadece uygulama iadesi yapmayı biliyorum ama arkadas uygulama içi satın alım yapmıs )
    lütfen yarım edin :((

• geri ödeme alamassınız bence imkansız artık apple buna çözüm getirmişti sınırlamalarda kapatabiliyodun bu özelliği malesef. Tavsiyem arkadaşlarını iyi seç böyle ergenlerle takılma pek.
  • Ağzını burnunu kırmak suretiyle birlikte 10 tl al arkadaşından
  • Afedersin ama saf mısın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Applea durumu bildirsen 3. şahıslara hesabı paylaşmakdan dolayı kapatır bu arada kandırdım zaaaa kısmı iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 3 Nisan 2013; 22:48:28 >
  • Apple ne yapsın bu ne biçim soru?

• O cocuğu dövmen gerekirken senin yaptığına bak. Telefonunu gasp ederdim o cocuğun. Mesajlarını silme.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle çakal arkadaş mı olur ya,
    Telefonu alıp bi tarafına sokarım ben olsam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARKADAŞINA DE Kİ. SENİN KADAR ŞEREFSİZİNİZ VE KARAKTERİNİ GÖRMEDİM DE. SONRA DA BİR DAHA MUHATTAP OLMA. BİR ARKADAŞINI KAYBETMİŞSİN ÇOK DEĞİL. BAŞKA ARKADAŞIN MI YOK.
  • Uydurma değilse arkadaşın ayıp etmiş. Ayrıca bunun Apple ile bir ilgisi yok, hatta şikayette bulunursan hesabını başkasına vediğin için kilitleyebilirler.

• gücün yetiyosa ağzını burnunu kır sonrada zaaa şaka yaptım de olsun bitsin tabi cebindende zararın neyse al
    birde sana öneri kimseye güvenme en yakınına bile
  • Bir arkadasini daha tanımış oldun. Elekten daha iyi geçir arkadaşlarını.

• para iadesi alabileceğini sanmıyorum zaten gerekte yok arkadaşından al ne harcadıysa vermezse de 10 liraya kimle arkadaşlık etmeyeceğini öğrenmiş olursun
  • Parasini bugun okulda verdi ama bundan sonra muhattabım olmayacak ilgilenen herkese tesekkurler.

• quote:

Orijinalden alıntı: burockrap

Parasini bugun okulda verdi ama bundan sonra muhattabım olmayacak ilgilenen herkese tesekkurler.

böyle bir dersi bu kadar erken yaşta ve zarar etmeden verdiği için arkadaşına teşekkür etmelisin. ben az kaptırmadım iş hayatında... herbiri farklı yöntemlerle geldiği için ders almak ta o kadar kolay olmuyor tabi... aynı grip gibi. aynı grip virüsü seni bir daha hasta edemez ama her sene mutasyona uğramış başka bir virüs geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beyinsis -- 4 Nisan 2013; 15:30:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.