Helal olsun adamın her kaldırdıgı bayrak ofsaytdi hiç birini kaçırmadı , hatasız görevini yerine getirdi.. Maçı izleyen hiç kimse ofsayt olarak verilmeyen gollere gol demesin , bunu fenerbahçeli oldugum için demiyorum varsa aksini iddaa eden açsın pozisyonlarını izlesin..Hatta gelsin burda beraber izleyelim Kaldırılan her bayrak yerindeydi , Orta hakemden daha çok maça hakimdi...
Ben izledim pozisyonları tekrar,hepsi ofsayt
özeri neden atmadı? çünkü galatasaray hala 11 kişiydi.
Ofsayt degildi diyenmi var ne bu caba?
baros bi saat söyledi başka adam olsa atılırdı.maçtan sonra attı.. offsidelarda offside açık bi şekilde.
Peki Baros'un Gökhan'dan Topu Aldığı Pozisyonda Ne Vardı ?
quote:
Orijinalden alıntı: ß@TÚ
Ofsayt degildi diyenmi var ne bu caba?
Konuyu yardımcı hakemin , derbinin baskısı ve sahaya oca atılan şeyden sonra gözden kaçırmadan yönetmesine dikkaten açmak istedim.. Onlarıda örnek verdim , elbet biri çıkıp ofsayt degil diyecek
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
serveti niye atmadı çünkü fenerbahçe hala 11 kişiydi
Alex taşcıoğlu değil mi o ofsaytları kaldıran yan hakem?
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
quote:
Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté
serveti niye atmadı çünkü fenerbahçe hala 11 kişiydi
servetin hakeme vurmasını göremedim,gökhanla olan pozisyonu diyosan o zaman sahada topçu kalmazdı.
Takım yandım ALLAH diyor gol geliyor diyor sonra yenilince hakemlere başlanıyor.. İyiki varsın hagi
Özer 'de hakeme bi ara sürttürdü yanlış görmediysem
Ofsaytlar tamamda Baros'un sarı kart gorduğu pozisyonda ne vardı halen anlayamadım.
Gerçekten başarılı kararlar verdi,hoş ofsaytlar zaten açıktı ama,ligimizde verilen-verilmeyen ofsaytlar düşünüldüğünde hakkını vermemiz gerekir yine de.
quote:
Orijinalden alıntı: rikimaru
quote:
Orijinalden alıntı: laptopcum
Ofsaytlar tamamda Baros'un sarı kart gorduğu pozisyonda ne vardı halen anlayamadım.
düdükten sonra topa vurdu ve gol attı.
Onu demiyorum ya gol neden sayılmadı bence faul falan yoktu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme