Şimdi Ara

yardımcı kaynak önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ikinci üniverside sağlık yönetimi okuyacağım.Bu sene 1. sınıfım.Hangi yardımcı kaynağı önerirsiniz?Murat lider uzman kariyer vs?Soruları güzel olan bir yayın arıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: atakan320

ikinci üniverside sağlık yönetimi okuyacağım.Bu sene 1. sınıfım.Hangi yardımcı kaynağı önerirsiniz?Murat lider uzman kariyer vs?Soruları güzel olan bir yayın arıyorum.Yardımcı olabilir misiniz?

Son 2 yıldır en güzel kaynak aöf ün kendi internet sitesi ekampus üzerinden yayınladığı çıkmış sorular ders özetleri videolar ve kitaplar.
    İnternette bulunan çıkmış sorular dışında yukarıda ki kaynaklardan başka hiçbir şeye ihtiyaç duymazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabınız için çok teşekkür ederim hocam aöf kitapları bana biraz ayrıntılı geldiği için ek kitap almak istiyordum d, tavsiye ettiğiniediğiniz gibi kampüse de bakacağım yine elimin altında olmasında bir sakınca yok dediğiniz bir yayın var mı,tavsiye ettiğiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakan320

cevabınız için çok teşekkür ederim hocam aöf kitapları bana biraz ayrıntılı geldiği için ek kitap almak istiyordum d, tavsiye ettiğiniediğiniz gibi kampüse de bakacağım yine elimin altında olmasında bir sakınca yok dediğiniz bir yayın var mı,tavsiye ettiğiniz?

3. Aöf üniversitem Hiç yardımcı kitap kullanmadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • maşallah,başarılarınız daim olsun tekrar çok teşekkür ederim hocam :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Kaynak Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Fikir önerisi arıyorum
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.