arkadaşlar 87-90 model arası 200E almayı düşünüyorum.aceba bu araçlar hakkında bilgi verebilir misiniz
ve 230E ile 200E arasındaki farklar neler bilgi verebilir misiniz.acil bilgi lazım 2 gün içinde araba almamız lazım
cvp verebilecek yok mu ?
arakdaşım 87-90 mdel mercedeslerde şu an eski tip denen mtorlar vardırr motor kodlarını unuttum 200 E 105 bg diye biliyorum yanlız 230 e ise 136 bg dir. araclarda ne gibi bir fark şöyleki aslında pek fark bulamazsın tek büyük fark motor dur. donanım fark etmez zamanında donanımı parayla aldığın için paket donanım olayı mercedesde yoktur şöyle söylim 230 da arka camlar elle acılır bir başkasında otomatikdir yada 200 e de otomatiktir bu tamamen ilk sahibinin belirlediği bir şey. alıcaksan cok temizini almaya bak yakıt sarfiyatı her ikisininde şh içi kullanımda 350 den aşapı ya düşmez.donanımlı olsun bakımlı olsun yeterr ve son bişi cok donanım arama sıkıntı yaratırsa seni üzer
95 e200 dizel kullanıcısıyım
93 yılının sonu hariç bütün 200e ler eski tip motora sahiptir ve performans ve yakıt konusunda günümüze göre kötü diyebiliriz..
e200 almak çok daha mantıklı motor verimi olarak fakat, gözünüzde bu büyük problem değil ise gayet mantıklı araç..
230e yada 260e bulabilirsen daha kıyak olur..
saolun bilgiler için.
arkdşlar e 200 le 200 e arasındaki en önemli fark motorudur 200ler düz motor e 200 ler çelik beyaz motordur pistonlar daha büyük ve yanmaya karşı dayanıklı olarak üretilmmiştir. elimde 94 modeli var aracım 109 beygir dir boya parça değşimi yoktur deri koltuk hariç fulldür sanrouf kilimalı olduğu için yoktur mercedes ciler iyi bilir klimalı 94 e 200 lerde orjinal sanrouf olmaz sonradan açılmıştır Email:hulk_1984@hotmail.com Not: parçası pahalı diyenler iyi bilsinlerki yerli araçlar ve diğer araçlar gibi sürekli arıza yapmıyan bir araçtır mercedes.
bende 86 90 model arası 200e mercedes almayı düşünüyorum 230e ler biraz daha uygun 200lere göre zaten mercedes binicisi yakıta değil konfora önem verir diye biliyorum :) lpgde 180 ile230 arasında değişen şekilde yakıyo sanırım.bazı tofaşlarla aynı nerdeyse.şu an gerçi bende tofaşa biniyorum fakan 155 ykt yakıyo şehir içi oda temiz olmasından heralde.ama mercedesteki konfora herşey değer direksiyona oturduğun zaman parlayan yıldız heyacan verici :))))
92 model 200 e kullandım ve hayran kaldım herşeyiyle harikaydı hele o direksiyondaki tur durumu beni bitirdi diyebilirim.babamı ikna edipte alma şansını bir türlü edinemedim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme