Şimdi Ara

Yardımcı olabilir misiniz acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar,

Benim ufak 2-3 tane sorum olacak başlıkta da belirttiğim gibi hp pavilion g6 model leptopum var. Kendiliğinden sp1 yüklü olduğu için Knight online pvp falan oynarken sürekli hata alıyorum sorunlar yaşıyorum bu yüzden bunu w7 den xpye çevirmek istiyorum ama;

internetten xp indirip kurunca garanti falan o konuda bir sorun olur mu?

xp yapınca leptopda sorun falan oluşur mu? ( bi daha öyle şeylerle uğraşmıyayım falan)

Şimdi leptopun kendi formatı falan var D sürücüsünde ileriki zamanlarda ben bu bilgisayarı tekrar w7 ye çevirebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnesKlc -- 14 Temmuz 2013; 4:48:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: EnesKlc

İyi geceler hayırlı ramazanlar arkadaşlar,

Benim ufak 2-3 tane sorum olacak başlıkta da belirttiğim gibi hp pavilion g6 model leptopum var. Kendiliğinden sp1 yüklü olduğu için Knight online pvp falan oynarken sürekli hata alıyorum sorunlar yaşıyorum bu yüzden bunu w7 den xpye çevirmek istiyorum ama;

internetten xp indirip kurunca garanti falan o konuda bir sorun olur mu?

xp yapınca leptopda sorun falan oluşur mu? ( bi daha öyle şeylerle uğraşmıyayım falan)

Şimdi leptopun kendi formatı falan var D sürücüsünde ileriki zamanlarda ben bu bilgisayarı tekrar w7 ye çevirebilir miyim?

Şimdiden teşekkürler iyi forumlar

Servis yazılıma karışmaz yükleyebilirsiniz.

Kendiniz format atınca o bölüm zarar görüyor diye biliyorum. Bu yüzden o bölümü hp recovery manager ile dvd'ye yazdırınız. Böylece yedek almış olursunuz.

Not: Modelinizin xp driver'ın olup olmadığını kontrol ediniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.