Şimdi Ara

Yardımcı olabilirmisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikler herkese iyi bayramlar..
    Ben tv kartı almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremiyorum, bundan 2-3 yıl önce skystar vardı sadece bildiğimiz o zamanlarda arkadaşlar sorunsuz kullanıyordu. Şimdi bakıyorum da milyon tane ekran kartı çıkmış, bu bağlamda alınabilecek ve sorunsuz kullanılabilecek tv kartı var mı tavsiye edebileceğiniz?
    Bildiğim kadarıyla uyduda bir çok kanal şifreli konu hakkında çok detaylı bilgi sahibi değilim, foruma bir göz gezdirdim, bilgi biraz profesyonel geldi. Bana daha amatör dilinde anlatabilecek olan var mı? Kaç tane çanak almak gerekli, lnb vs..
    Bir de normal receiver mi tv kartı mı tereddütü içindeyim. bu konuda da yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
    Teşekkürler.

• güncel
  • DOSTUM BEN SKYSTAR2D VERSİYONUNU KULLANIYORUM BU VERSİYONUNDA KISA DEVRE KORUMASI VAR DİĞERLERİNDE YOK TABİ BU ARADA SKYVİSONDA VAR ONUDA ALABİLİRSİN KULLANMADIM AMA İYİ DİYORLAR 2TANE UYDU İSTİYOSAN 2ÇANAK 2LBN 1 ADET DİSEC VE KABLO PROGRAMA GELİNCE ALTDVB KESİNLİKLE PROGDVB Yİ KULLANMA KANAL GEÇİŞİ ACAYİP YAVAŞ KAFAYI YERSİN YEMİN EDERİM KARTI SATIP NORMAL DİSİVİR ALMAYA DÜŞÜNMÜŞTÜM SONRA ALT DVB Yİ KULLANDIM SÜPER HER ŞEYİ YAPABLİYON SAATİ AYARLA İSTEDİN SAATTE KAYIT YAPSIN BİR SÜRÜ ŞEY HA BU ARADA DİSEC 2 ÇANAKTAN ÇIKAN 2 ANTEN KABLOSU ONA GİRE VE TEK KABLOYLA BİLGİSAYARA İNER OK HA DİYOSAN SADECE TÜRKSAT YETER BİR ÇANAK BİR LBN KABLO VE KART YETER

SEÇİM SENİN SKYSTAR 2.D VEYA SKYVİSON
  • işlev ve performans bakımından skystar 2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımcı olurmusnuz
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.