meraba sitenizde gerçekten çok kaliteli bilgi paylaşımları olduğunu gördüm ve sizin aranıza katılmaya karar verdim ben yeni bi telefon almak istiyorum mp3 ses kalitesi iyi olmalı ...dış görünüm iyi olmalı 2 mp kamera olması yeterli böyle özellikleri olan bi telefon önerirmisiniz tabi fiyat limitimde var 430 lira civarı ....ben se w910 a taktım biraz ama tam olarak karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim...
Ses + dış görünüm olarak w910 karar verilebilecek bir telefon alırsan pişman olmazsın, kamera+ dış görünüm dersen de Nokia 6500 slide modeline bakabilirsin.
zaten seçmişsin telefonu en iyisi w910i olur sadece seni dış sesi ve symbian olmaması zor duruma sokabilir o da sorun değilse düşünmeden al derim fiyatı da düşmüşken
w910 da en çok takıldığım nokta ses seviyesi onun dışında bi çok özellikleri benm için çok uygun ...şimdiki telefonum 6230i onun ses seviyesi iyi benm için karşılaştırma yapsak hangisi daha iyi olur:) bide 6500 şimdilik pahalı benm için:(
ee önerilerinizi bekliyorum (=
Nokia 5320 ve 5310 var bunlara da bir bak
çok güzel telefonlar ama aklım w910 da takıldı ses gerçekten kötüyse vazgecerim
dışarı verdiği ses anlamındaki kötülükten bahsediyorsan evet dışarı verdiği ses güzel değil fakat kulaklık sesi çok güzel... fakat daha iyi görüntü kalitesi ve ses kalitesi istersen k850i öneririm her yönü ile mükemmel bir telefon
baktım bana pek uygun değil ...5320 ye baktım o nasıl
telefoncuya sordum sony ericcson düşünme zaten piyasada bulmak zor sıfırlarını dedi ...offf iyiyce karıştı aklım ...
eğer kulaklık için en iyi performası istiyosan n91 1 numara zaten ama dışa verdiği ses kötü. n81in seside çok iyi dışada iyi ses veriyo... istanbuldaysan profilo teknosaya git orada hepsi deneniyo dene bak.
5320 al bence pişman olmazsın. Ayrıca s.e lerin sıfırlarını bulmak zor boşver diyen adam telefoncuysa ben de Nokia'nın genel müdürüyüm.
maalesef istanbulda değilim zaten netten yapıcam telefonu belki bu yüzden bu kadar aklım karıştı ..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme