Bildirim
Yardımcı olabilirmisiniz
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yada sahibinden.com üzerinden 7250ye kadar önerebileceğiniz temiz arabalar modifiyesiz neler olur -
up -
-
peki arkadaşlar ilk mesajda belirttiğim pazardaki arabaya ne dersiniz -
kardeş araç temızse al kaçırma bu arablar her zaman bu parayı eder bendede 90 model var 6500 aşağı vermıycem ama araç ful orınal -
quote:
Orijinalden alıntı: hasanfb06
peki arkadaşlar ilk mesajda belirttiğim pazardaki arabaya ne dersiniz
hasan o paralara etmez canım kardeşim neden anlamıyorsun 2000 şahin var 7500 gel vereyim
1994 slx var 7000 in birde 1997 slx var 9000 diyor adam pazarlık edere kırarız Yemin ederim gel yardımcıda olurum kalacak yerinin bile ayarlarım yeter ki çarpılma paran yanmasın -
mazda 323 al keyfine bak 7000e aldim 1 sene sonra 8000e sattim 90 model 323u su an seat ibiza aldim ama inan mazdadaki rahatligi ariyorum sahine sakin bulasma
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
mazda 323 al keyfine bak 7000e aldim 1 sene sonra 8000e sattim 90 model 323u su an seat ibiza aldim ama inan mazdadaki rahatligi ariyorum sahine sakin bulasma
benim de ilgimi çekiyo baya bunlar yakıtı iyi miydi konfor olarak nasıldı bir de piyasa durumu nasıldı? rahat satabildiniz mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: tatminatör14
quote:
Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905
benim de ilgimi çekiyo baya bunlar yakıtı iyi miydi konfor olarak nasıldı bir de piyasa durumu nasıldı? rahat satabildiniz mi?
Hocam yakıtı ve konforu çok iyi lpgde 20-25 kuruş arası yakıyor ben aracımı keyfi ilana koydum 8300 yazdım 1 hafta sonra biri aradı araca bakabilir miyim diye buyrun gelin dedim baktılar ve 8000e verdim aracı benimkinin biraz da masrafı vardı kaportasında boya isteyen yerler vardı ve 90 modeli babamda 92 modeli var fume renk ilk sahibi doktormuş ve 2 sene önce birine satmış biz de 6 ay önce aldık bu aracı ama çok temiz araç bir çok araca baktım bunun gibisi yok gerçekten 4 cam elektrikli içerden açılan bagaj ve benzin kapağı hidrolik direksiyon ve yumuşacık debriyajı var benim şu anki aracım 2000 ibiza bunun debriyajından dahi yumuşak babam satmayı düşünmese de eğer aracı almak isterseniz konuşurum kendisiyle istanbulda oturuyorum görüşmek isterseniz bana pm atın lütfen iyi gunler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
fiyatı biraz daha düşürebilirseniz alınabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X