Şimdi Ara

yardımcı olacak arklar aranıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımda bir konu var görüşlerinizi bana bildirirmisiniz lütfen
    İnternette çok zaman harcarım genelde bu oyun facebook vs. olur ama artık sıkıldım 16 yaşındayım ve ciddi şeyler düşünüyorum
    internette birilerine yardımcı olmak istiyorum
    kendi sitem olsun millete yardım edeyim diye düşünüyorum devletten aldığım bir burs var yani bu işlere pek fazla olmasada yatırım yapabilirim
    ama nerden başlayacağımı bilmiyorum ne öğrenmeliyim neleri bilmem gerekli
    nelere ihtiyacım var bunları bana anlatacak biri var mı ya da yanında çırak olarak başlayabileceğim biri var mı
    bana yardımcı olursanuz ömür boyu duacınız olurum

saygılarr..

• herşeyi kendin araştırarak yapabilirsin.

internet ortamında istediğinde fazla bilgi var.
    bir de sende ingilizce varsa Allah'ın izniyle basar gidersin.
  • Ne alanda girişim yapmak istiyorsunuz?

Oyun , film , müzik , sözlük vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailix

herşeyi kendin araştırarak yapabilirsin.

internet ortamında istediğinde fazla bilgi var.
    bir de sende ingilizce varsa Allah'ın izniyle basar gidersin.

Ingilizcem var ama işte ne öğrenmem gerekiyor İnternet'e yazdığım zaman reklam çıkıyo hep reklam reklam nerden başlamam gerektiğini bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Temel

Ne alanda girişim yapmak istiyorsunuz?

Oyun , film , müzik , sözlük vs.

Her şey olabilir konu sıkıntısı çekmiyorum

• Forumlarda bu tür sorulardan kaç milyon tane var biliyor musun ? Sadece donanım haberde bu güne kadar defalarca gördüğüm ve defalarca cevaplanan bir soru bu... Öncelikle araştırma yapmayı, GOOGLE gibi mucizevi bir arama motorunu kullanmayı alışkanlık edinmen gerekiyor. Kolaya kaçmamakla başlayabilirsin yani.
  • Grafik tasarım alaninda girisim yapabilirsin . Ben bu alanda çalisiyorum severek yapiyorum ve karlı bir iş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşım bi anlik bir hevesse seninkisi hiç uğraşma ama ben kendimi ilerletecem diyorsan web tasarım iki bölümden oluşur yazılım ve tasarım senden 1 yaş kucugum 2senedir ugrasiyorum ve yazılım olarak kendimi baya gelistirdim ama cizimde tik yok bu arada ismailx arkadasimizin dedigi gibi internette bol video bulabilirsin bu konuyla ilgili

Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 24onur24

Arkadaşım bi anlik bir hevesse seninkisi hiç uğraşma ama ben kendimi ilerletecem diyorsan web tasarım iki bölümden oluşur yazılım ve tasarım senden 1 yaş kucugum 2senedir ugrasiyorum ve yazılım olarak kendimi baya gelistirdim ama cizimde tik yok bu arada ismailx arkadasimizin dedigi gibi internette bol video bulabilirsin bu konuyla ilgili

Kolay gelsin

Mesela neler yapıyorsun neleri öğrendin başlamadan önce biraz bahsedermisin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.