Şimdi Ara

Yardımcı olun lütfen. iphone 3gs elimde patladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • orjinal itunes ten restore olmuyor :S son bölümde 10 dk kalıyor sonra 1002 hatası veriyor. versiyon 4.1. host most pek anlamam detaylı anlatırsanız çok sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

quote:

Orijinalden alıntı: InfernoRazor

quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

4.1 jb li iphone 4 umu restore etmem gerekiyor direk tum ayarlari sifirla demem yeterli mi baska birsey yapmam gerekiyor mu?

Detaylı pm salladım size

Bende alabilirmiyim?

aynen bende alabilir miyim? 4.2 için adam akıllı bir jb cıktıgında güncelleyeceğim sorun yaşamayayım. hatta bu konuda bir başlık açılsa çok yararlı olur. (belki vardır henüz ihtiyacım olmadığı için hiç aratmadım)
  • bu firmware ve jailbreak yapamama yüzünden pek çok kişi güzelim telefonları elden çıkarıyor etmeyin yaw açın şu forumda iphone konularını okuyun öğrenmeye çalışın....
  • merhba arkadaşlar i4 4.1 02.10.04 version tlefonun itune bağla simgesi çıkıor ve restore edemiorum. shsh kaydım yok ne yapabilirim.
  • ah ah yapmaz olaydım bilmede okumadan yaparsan böyle olur.cihaz 3g yurt dışıydı. baseband 05.11.07 ve fw 3.1.2 bulunmaktaydı. 4.1.2 ye yükseltmeye çalışırken dondu telefon. mecbur çektim bağlantıyı . şu an arkadaşların bahsettiği itunes simgesi ve usb kablosu gözüküyor ekranda. restrore diyince de 1002 hatası ile karşı karşıyayım. Yardımcı olucak var mı yoksa soğuk su içmenin vakti geldi de geçiyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda1234

ah ah yapmaz olaydım bilmede okumadan yaparsan böyle olur.cihaz 3g yurt dışıydı. baseband 05.11.07 ve fw 3.1.2 bulunmaktaydı. 4.1.2 ye yükseltmeye çalışırken dondu telefon. mecbur çektim bağlantıyı . şu an arkadaşların bahsettiği itunes simgesi ve usb kablosu gözüküyor ekranda. restrore diyince de 1002 hatası ile karşı karşıyayım. Yardımcı olucak var mı yoksa soğuk su içmenin vakti geldi de geçiyor mu

4.1'i internetten indirin shift+restore deneyin
  • 4.2.1 miş yüklemeye çalıştığım sürüm onu shift restore yapınca son anda 1002 hatası geliyor . 3.1.2 yi de yaptım aynışey.orjinal 4.2.1 ile restore yaptım aynı ...
  • bir fikrim yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: arda1234

ah ah yapmaz olaydım bilmede okumadan yaparsan böyle olur.cihaz 3g yurt dışıydı. baseband 05.11.07 ve fw 3.1.2 bulunmaktaydı. 4.1.2 ye yükseltmeye çalışırken dondu telefon. mecbur çektim bağlantıyı . şu an arkadaşların bahsettiği itunes simgesi ve usb kablosu gözüküyor ekranda. restrore diyince de 1002 hatası ile karşı karşıyayım. Yardımcı olucak var mı yoksa soğuk su içmenin vakti geldi de geçiyor mu

Ben de 2.2 den 4.0 a güncellediğimde hata vermedi ama telefon kapanıp açıldıktan sonra aynı itunes simgesi ve usb görünüyodu. Pc'yle bağlantıyı hiç kesmeden telefonu 2-3 defa açıp kapadım(her seferinde ekran aynıydı). Bir süre sonra itunes telefon no istedi(ama iPhone de pin kodu devre dışı bir sim vardı). Numaramı verdim telefon açıldı. üzerine 2 restore 3 update yaptım(hem de itunes'ten). Hepsinden sonra telefon direkt açıldı. Ne jailbreak ne de unlock. Hiçbirşey yapmadım(iPhone 3G). Sorunsuz bir şekilde istediğimi yükleyip kullanabiliyorum.

Belki yararı dokunur diye verdim. İnşallah işe yarar. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi k8s -- 9 Şubat 2011; 18:15:24 >

• deneyeceğim ama sanmıyorum olucağını yine ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
  • arkadaşım öncelikle sakin ol.i tunes güncel mi ? merak ediyorum.
  • ewet itunes son sürümü bulunmakta 10.1.1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Robot -- 9 Şubat 2011; 19:58:37 >
  • merhaba arkadaşlar 1002 hatasını çözen varmı iphone 3gs de ?
  • IPHONE 4 ÜMÜ JB YAPAYIM DEDİM BU NE ARKADAŞ YAW , ŞURAYA BAK JB YAPANLARIN SORUNU BİTMİYOR ÜSTÜNE , TELEFONLARI ELLERİNDE PATLAMA TEHLİKESİ YAŞIYORLAR , 2.Sİ İSE ADAM JB YAPMIŞ SORUNU VAR , YARDIMCI OLACAKLARINA DALGA GEÇİYORLAR WS...
  • quote:

Orijinalden alıntı: babun31

IPHONE 4 ÜMÜ JB YAPAYIM DEDİM BU NE ARKADAŞ YAW , ŞURAYA BAK JB YAPANLARIN SORUNU BİTMİYOR ÜSTÜNE , TELEFONLARI ELLERİNDE PATLAMA TEHLİKESİ YAŞIYORLAR , 2.Sİ İSE ADAM JB YAPMIŞ SORUNU VAR , YARDIMCI OLACAKLARINA DALGA GEÇİYORLAR WS...

Kim dalga gemiş ben o tip bir ibare göremedim. Bir de ufak harflerle yazalım, forumda büyük harf bağırmak demektir.
  • sorunu olan arkadaş hala aynı sorunu devam ediyor mu bilmiyorum ama şöyle birşey tavsiye edebilirim

restore işleminin en sonunda cihaz yeni baseband yazar eğer hatayı burada veriyorsa yeni baseband yazımında bir hata vardır bu noktada sadece jailbreak yaparsanız cihaz açılacaktır ancak basebande bağlı bir problem yaşanması mümkün gelen giden aramaları göremeyebilir wireless çalışmayabilir bluetooth mac adresin hatta cihazın imei numarasını göremeyebilirsiniz.

Restore işleminin en sonunda hata alıyorsanız cihazınız zaten restore edilmiş fakat baseband yazmada problem yaşamış olursunuz denememekle birlikte belki bu problem 3g/s için ipad basebandi yazılarak aşabilirsiniz yada jailbreak işlemi yapıp cihaz açıldıktan sonra tekrar dfu modda orjinal firmware ile restore etmeyi deneyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.