Şimdi Ara

Yardımcı olun lütfen. iphone 3gs elimde patladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde bi iphone 3gs var. JB yaptım iphone sil dedim telefon açılmadı. Bunun olacağını biliyordum. Restore ederken son noktada 10 dk boyunca kalıyor ve bir süre sonra 1002 hatası vermeye başladı. Çok denedim ama nafile. Tiny Umbrella falan denedim tık yok. Şimdi ise itunes iphonu hiç görmüyor. iphone yüzünden başıma gelmedik kalmadı. Önceden nokia cıydım. Baktım n8 çok fena değil. Apple yanında bi hiç ama sorun çıkarmasın yeter =) garantiye gönderdim 570 tl dediler. zaten satacak olsam 600 den yukarı veren yok. Ne yapıp düzeltebilirim bu telefonu. Öğrenciyim bi maaşım falan yok. Harçlık ta yetmiyor. :P açılıyor itunes ve usb işaretinde kalıyor. ama itunes görmüyo. Yardım lütfen...

• Arkadaşım cıhaz Tr den garantılı alınmamı?Ayrıca Tr den alınma garantili ise başka bir pc de restoreyi deneyin önce kendı pc nızde ıtunesi kaldırın.Pc yı kapatıp acın yenıden ıtunes kurun..Bu şekılde deneyın olacaktır eğer yurt dışı ise o zaman restore yanında unlock ta yapmanız gerekecektır..1002 hatası firmware yuklenmemesı hatasıdır yanı yazılımsaldır donanımsal olsa zaten 02-03 verır o bakımdan cıhazınız ucmamıştır..
  • deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone006
    deneyelim bakalım

Dfu mode a alın cihazı ve baska bir kablo ile baska bir Pc de deneyin.ama Dfu mode şart ona göre.
  • Jailbreakli iphone da menuden iphone u sifirla sil derseniz bu hatayi verir zaten

Dfu moduna alip restore edeceksiniZ
  • telefonu itunes görmüyor
    önceden görüyordu ama restore ederken sonda donup 1002 hatası veriyordu. kısacası restore olmuyor ve telefonu açmak istediğimde itunes ve usb işareti görüyorum
  • Valla bende garantiye göndericektim JB li telin ayarlarından iphonu sil dedim elmada takıldı kaldı DFU moda alınca itunes görüyodu 4.2.1 i indirdim DFU moda aldım SHİFT+RESTOREYİ seçtim yükledim açıldı tel sen DFU moda alıncadamı görmüyo itunes?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbelo -- 26 Aralık 2010; 2:09:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • görmüyor.. ya link verirmisin ben de ir indireyim. itunes ı kaldırdım şmdi tekrar kuuyorum. internt hatası veriyordu artık var
    görür diye düşünüyorum. şu günc. link verirmisin ? tşk..
  • Gönderin bana kargo ücretleri size ait olmak üzere hiç bir ücret almadan yapıp teslim edeyim size eğer istanbuldaysanız buyrun evime gelin beraber halledelim .
  • Sağol barbelo. Inferno ben adanadayım arkadaşların tavsiyesini bi deneyelim sonra bakarım. teşekkür ederim.
  • rica ederim beklerim...
  • 4.1 jb li iphone 4 umu restore etmem gerekiyor direk tum ayarlari sifirla demem yeterli mi baska birsey yapmam gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canka1

4.1 jb li iphone 4 umu restore etmem gerekiyor direk tum ayarlari sifirla demem yeterli mi baska birsey yapmam gerekiyor mu?

o işi telefondan yapıcaksan daha açılmaz telefon :)
  • quote:

4.1 jb li iphone 4 umu restore etmem gerekiyor direk tum ayarlari sifirla demem yeterli mi baska birsey yapmam gerekiyor mu?

Detaylı pm salladım size
  • quote:

Orijinalden alıntı: iphone006

Sağol barbelo. Inferno ben adanadayım arkadaşların tavsiyesini bi deneyelim sonra bakarım. teşekkür ederim.

eyvallah sende saol işlh düzelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InfernoRazor

quote:

Detaylı pm salladım size

Bende alabilirmiyim?
  • Eğer fw versiyonun kaç olduğunu söylerseniz size tam sıralı şekilde ne yapılması gerektiği konusunda yardımcı olurum.Açarken elma logosu geliyorsa sorun yok.Her türlü çözülür.
    En öncelikli tavsiyem pcyi sıfırdan kurup hosts dosyasına 74.208.10.249 gs.apple.com satırını eklemeniz.Ondan sonra telefonu dfu moda alıp kendi fwsini çekip tinyumbrella çalışırken restore yapmanız.Siz öncelikle fwyi yazın, gerisini sıralı gideriz.

Bu arada jailbreakli telefona sil işlemi yapılmaz.Telefon elma logosunda çakılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 27 Aralık 2010; 0:24:03 >
  • fw versiyonu 4.1
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.