Şimdi Ara

Yardımcı olur musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar elimde Asus vento atx500z var gtx 460 ekran kartı, q9300 işlemci, 2+2 gb ddr 2 800 mhz ram benim sorum şu bu güç kaynağı yeterli midir? oyunlarda FPS i yükseltinde ekranda değişik şeyler çıkıyor ekran kartı çalışmayı durdurdu hatası geliyor güç kaynağı yetmediği için mi yapıyordur 63 dereceye kadar çıkıyor ekran kartı maksimum 79 a kadar çıkabiliyormuş sorun nedir sizce psu mu değişmeli yoksa ekran kartı mı arızalı?

• Hocam kimse yardım etmeyecek mi ya? :*

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam merhabalar, gtx 460 bikdigim kadariyla cift power girisli bir ekran kartiydi guc tuketimi fazla idi ama 450 watlik bir guc kaynagida bunu karsilayabilir diye dusunuyorum. Gtx 960 ekran kartinin cok.rahat 750 watt da calistigini biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu sorunun biraz islemciden kaynaklandigini dusunuyorum. İslemci bazi oyunlarda ozellikle yuksek doku gerektiren oyunlarda frene basiyordu. Bununla ilgili teknoseyirde bir video izlemistim size link.atabilirim.isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çekirdekli işlemci var bir de onla test edeyim 400w psu ile denedim daha 45 derecedeyken aynı sorun yaşanıyor ben biraz güç yetmediğinden kaynaklandığını düşünüyorum
  • Hocam e6300 takıp denedim sorun hala aynı

Voltage
    CPU CORE 1.120 V
    MEMORY CONTROLLER 2.144 V
    +3.3V 1.856 V
    +5V 4.973 V
    +12V 8.576 V
    +5V HIGH THRESHOLD 4.973 V

Bu değerler normal mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.