Şimdi Ara

Yardımcı olur musunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Reisler tekrarlarınızı nasıl yapıyorsunuz.

soru çözerek mi okuyup geçiyo musunuz?

• Tekrar yapmıyorum. Direkt soru. Ama tabi biyoloji falansa hızlı bi şekilde bir kez özet okuyabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldschool00 -- 3 Ocak 2020; 20:25:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldschool00 kullanıcısına yanıt
    biyoloji tekrar için soru çözmek istedim çalışacağım konuya çalışamadım soru çözerken çok zamanım gidiyor 2 hafta önce çalıştığım konuyu okuyup geçsem mi soru mu çözmeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego52

biyoloji tekrar için soru çözmek istedim çalışacağım konuya çalışamadım soru çözerken çok zamanım gidiyor 2 hafta önce çalıştığım konuyu okuyup geçsem mi soru mu çözmeliyim
    Soru çözmeden biyolojide hiçbir şey kalıcı olmaz. Önce kısa tekrar ardından soru

hocam bir şey daha sorucam matematik netiniz iyimidir yardımcı olabilir misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diego52 -- 3 Ocak 2020; 20:51:57 >
  • Diego52 D kullanıcısına yanıt
    Tyt 28-30 ayt 20 22 arası

• okul kitabından ya da boş defter açıp hepsini yazıyorum kafamdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Hocam yeni nesil sorulara yaklaşma tarzınız nasıl ilyas güneşten dinliyorum konuyu orijinal soru bankasına geçtiğimde sorularda nasıl formül kullanacağımı çözemedim. nasıl alışabilirim yeni nesil sorulara. temeli yeni attım soru bankası benim için zor olduğu için olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diego52

Hocam yeni nesil sorulara yaklaşma tarzınız nasıl ilyas güneşten dinliyorum konuyu orijinal soru bankasına geçtiğimde sorularda nasıl formül kullanacağımı çözemedim. nasıl alışabilirim yeni nesil sorulara. temeli yeni attım soru bankası benim için zor olduğu için olabilir mi?
    Evet belli bi sure gecmesi lazim yeni nesillere gozunuzun alismasi icin. Matematik icin 345 kullanabilirsiniz ya da acil yeni tarzda soru var. Ya da yeni nesil soru iceren denemelerden de gitmeniz mantikli olabilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.