Şimdi Ara

Yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 10 mgbit internetle ps3 mw2 online oynuyorum ama yeşil çubuk sayım hep 2 .Bazı arkadaşlar 1 mgbit ile gayet rahat oynadığını söylüyor,nedenini söyliyebilecek var mı?

• Cod serverlarındadır muhtemeln sorun
  • ufak bi bilgilendirme bant genişliği iyi oyun kalitesi sağlamaz... hattın tepki süresi(ping) iyi oyun sağlar... o yüzden mbit karşılaştırmayın...
  • Ben 512 ile bile yağ gibi akan oyun oynuyorum, serverla alakalıdır
  • klasik bir cevap olucak ama eğer kablosuz kullanıyorsan kabloyla bağlanmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorseven

klasik bir cevap olucak ama eğer kablosuz kullanıyorsan kabloyla bağlanmayı dene

hocam o gecikme esas şebeke gecikmesi yanında önemsiz kalmalı... hiçbir kablolu bağlantım yok modeme ama her 3 platformda da pingim gayet iyi...
  • kimse doğru cevap verememiş ben tüm ukelalığımla cevap veriyorum
    Dostum Mw2 diğer oyunlara benzemez ondaki server olayı kişilere bağlıdır yani belirli bir server yok oyundaki herhangi bir kişi bağlantısı iyi olan oluyor genelikle server...
    Bu yüzden eğer o server olan kişi sana çok uzak ise o çubuklar ona göre şekillniyor olay bu yani dikkat et sadece türklerden oluşan bir server buluncada aslanlar gibi 4 çubuk oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresamle

Beyler 10 mgbit internetle ps3 mw2 online oynuyorum ama yeşil çubuk sayım hep 2 .Bazı arkadaşlar 1 mgbit ile gayet rahat oynadığını söylüyor,nedenini söyliyebilecek var mı?

NAT Type OPEN olmasi lazim
  • beyler alakanıza çok teşekkürler,ama dikkat ediyorum ne zaman oyuna girsem hep benim çubuklar bilemedin bir kişinin ki filan 2 çubuk!! kablolu kablosuz denedim hep aynı??? Serverlardan olsa ,hep bana mı denk geliyor dicem? Open type ne demek? nat type ' ye baktım ;Type 2. Bir arkadaş bu sorunuma type ayarlarını yap dedi ,yapmam gerekli mi? Lütfen beyler bi çözüm!! Ezik oynuyorum resmen:)
  • İnternet servis sağlayıcı firmanız nedir?Superonline mı ?
  • hayır ttnet
  • quote:

hayır ttnet

Bildiğim kadarı ile ttnet'in 10 megabit lik hız seçeneği mevcut değil.

Emin misiniz ?
  • pardon kablo türksat dicektim
  • açıkçası kablonet ping konusunda adsl'den üstündür... pc oyunlarında wifi ile avrupa serverlarına çok rahat 100 ve daha aşağı ping ile(genelde 60) bağlanırım... hattınızı isterseniz servis çağırıp kontrol ettirin...
  • ping'e nereden bakılıyor? Şu oyuna giriş sırasında durmadan deişen sayılar ise ,ben orada 150'i görüyorum.
  • quote:

ping'e nereden bakılıyor? Şu oyuna giriş sırasında durmadan deişen sayılar ise ,ben orada 150'i görüyorum.

http://www.my-speedtest.com/tr/ siteye gir hız testi yap ping i de gösteriyor.ping değerin ne kadar düşükse o bağlantın o kadar iyidir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydo67 -- 15 Mayıs 2010; 14:17:31 >
  • eyvallah kardeşim,en ideal ping değeri kaç?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.