İşlemci Tipi Intel Core i3 - 4100MÇözünürlük 1366x768 Bluetooth Var Ram Kapasitesi 4 GB Ön Kamera Var Grafik Kartı Nvidia GT740M Optimus İşlemci Hızı 2.50 GHzMarkası Intel Kart Okuyucu Var Optik Sürücü DVD ± RW DUAL Sabit Disk Kapasitesi 500 GB USB Adedi 4 Adet Ram Tipi DDR3 Grafik Belleği 2 GB Ekran Boyutu 15,6 Bilgisayarım var derslerimi çok etkiledi olumsuz yönde satma kararı aldım 2. elcilere gitmek istiyorum fakat izmirde böyle bir yer mevcutmu bilmiyorum açıkçasıda korkuyorum zamanında aldığım fiyat 1400 tl iken şimdi ürünü 300 400 tl teklif alırsam korkusu yardımcı olucağınızı ümit ediyorum teşekkür ediyorum herkese laptop tek kusuruhttp://i.hizliresim.com/416pJJ.jpg
Konuyu nereye açıcağımı bilmiyordum eğer yanlış yere açtıysam özür dilerim Foruma yeniyim
Bu seri casper'ın en berbat serisi zaten. Aynı serinin i7 li 2 gb ekran 16 gb ramli makineye bile zamanında 500 TL veriyordu 2.el piyasası. Senin şu an duyacağın maksimum fiyat 500 TL'dir. Hiç bir ikinci el işi yapan yer casper cihaza özelliği ne olursa olsun 500 - 600 den yukarı fiyat vermez. Sen onu ancak elden bir başkasına 750 TL ye falan satabilirsen şanslısın.