Şimdi Ara

yardımcı olursanız sevinirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar motor konusunda yeni ve acemi sayılırım scooter ve vitesli motorlara toplamda binme sürem 2-3 saati geçmemiştir. vitesli motor için özel ders aldım bugun a2 ehliyet sınavı için direksiyon sınavına girdim ve kaldım. :pale: ne yapmam lazım bilemiyorum kurs ders vermiyor bir sonraki sınava giremiyeceğim şehir dışında olduğum için 20 ağustosta sınav var ne yapmam lazım fikir almak istiyorum kendime motor mu alayım özel ders mi alayım bir yardımcı olun toplamda 13 günüm var 6-14 ağstos arası şehir dışındayım. yardımcı olursanız çok sevinirim.

• zamandan nasıl bi problemin var bilmiyorum ama bak hondanın bi eğitim merkezi varhttp://www.honda.com.tr/m_motosiklet_egitim_merkezi_nedir.aspx burdan öğrenebilirsin bilgileri bn olsam arkin falan bi motoru varsa ondan alır sürerim biraz ;) alma derim yani anlıcan. gene karar senin...!!!
  • dediğin siteyi inceledim günler bana uymuyor h.içi olduğu için.
  • Direksiyon sinavindan nasil kaldin ucan kusa bile veriyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi ya kötü olmuş. dediğim gibi sen eşinden sotundan bul bi tane kötü mötü onla öğren ya da alacaksan çok maliyeti olmayan bişi al derim...
  • ne tavsiye edersin scooter mı yoksa vitesli mi bide cup modelleri varmış?
  • Sınavda vitesli kullanman lazım.O yüzden durumun varsa CBF150 yoksa Mondial 125MG alabilirsin.Honda alırsan koruma demirleri taktırmayı unutma...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Direksiyon sinavindan nasil kaldin ucan kusa bile veriyolar.

22 kişi girdi sınava 9 kişiyi bırakmışlar anlamadım bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: arrob

quote:

Orijinalden alıntı: cathedral

Direksiyon sinavindan nasil kaldin ucan kusa bile veriyolar.

22 kişi girdi sınava 9 kişiyi bırakmışlar anlamadım bende

o zaman hocalarda bir sıkıntı var demektir :) hiç o kadar kişinin kaldığını görmedim bu güne kadar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.