Şimdi Ara

Yardımınıza Çok Ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba neden buraya bize anlatıyorsun derseniz psikologlara gitmekten Arkadaşlarıma dert yanmaktan bıktım zaten çevremde suratımın sürekli somurtmasından kimsede kalmadı...

Benim süper lüks sorunlu bir ailem var yanı sıra görme engelliler bırakıp evden gidemiyorumda 8 Yaşında bir kardeşim var ve bende 20 yaşındayım kavga etmelerine psikolojiden, cinci hocalardan her türlü alternatifleri denedim fayda vermiyor fayda vermiyor fayda vermiyor... 3 senemi yediler akşamları 7 gibi çıkıp 12-1 gibi eve geliyorum kapıyı açar açmaz babam uyuyamadım 2 bira al gel halbuki 7 gibi bir 70'lik yanında 1 bira içer beni bekler tabi Alıp geliyorum içiyor içtiklerde ayılmaya Başlıyor. Ders çalışamıyorum.

Bu sene artık son kıvama geldim ya ailemi yada kendini öldürücem bunu yazarken bile o kadar soğuk kanlıyımki ne kadar duygusuz ve umursamazlığımı anlayın.
    Sizden tek tavsiye istiyorum mutlaka böyle sorunlu aileler içinde kafasını derse verip Üniversite kazanmış olanlar vardır. Nasıl yaptınız...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok mu saçma olacak ama bilmiyorum, kaç git kurtar kendini yeni bir hayata başla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiyenize ihtiyacım var .
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.