Şimdi Ara

Yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okul hayatım boyunca matematikte başarılı bir öğrenci olamadım, konuyu anlasam bile adamakıllı soru çözemiyorum zor soruları anlamıyorum.

Tyt fen ve geometride çok zayıfım hiçbir şey bilmiyorum 9a yeni geçen biri gibi düşünün.

Bu sayısal dersleri nasıl yapacağım, sizler nasıl yaptınız o güzelim netlere nasıl çıktınız? Çalışma yönteminiz neydi? Zor sorulara nasıl yaklaştınız? Ders çalışmayı öğrenmem lazım. Lütfen dalga geçmeyin ciddi soruyorum ortaokul matematiğine baştan mı çalışayım? Antrenmanlarla mat 1-2 çözmüştüm 10dayken. Sınav senesinde bilindik yayınlar çözdüm 345 bs acil falan. Sene boyunca tyt mat netlerim 15-20, ayt matematik 10-15 arasıydı sınavda 17 tyt 8 ayt.

Gittiğim ortaokul kötüydü, lgs'de de mat yapamıyorum diye bırakmıştım. Böylece saçma sapan bir liseye düştüm ordaki tiplerden derslerden soğudum(çoğunun dersle ilgisi yok sataşmaya yer arıyorlar) ailemle aram bozuldu falan filan. Pandemi vs sonra matematiğimi düzeltmeye çalıştım ama çok eksik var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Petruccio -- 10 Haziran 2024; 7:59:20 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam gördüğüm üzere tekrardan mezuna bırakacaksınız gibi duruyor. Birseylere dağınık halde, rotası belirsiz bir sekilde başlamak yerine sıfırdan duzgünce başlamak gayet iyidir. Plan program yaparak isi ilerletmeniz lazım yani burada kimse sizin gerçek durumunuzu iyi bilmiyor. Herseye baslamadan önce derslere olan önyargınızı çöpe atın çünkü "matematik yapamamak" gibi bir durum yok. Bir kitabı alıp sıfırdan çözün, video çözümlere her zaman bakın boylelikle 1 senede rahat derece yaparsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardıma ihtiyacım var
    7 ay önce açıldı
    yardıma ihtiyacım var
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.