Arkadaşlar ben 17 yaşındayım 18 olmak üzereyim. Bi kızın elini en son 5. ya da 6. sınıftayken 23 Nisan yürüyüşünde tutmuştum. Kızlarla hiç iletişim kuramıyorum. Çok çekingenim ve sosyal fobim var. Derslerde hiç konu anlatamıyorum, falan filan. Okula giderken ''acaba yürüyüşüm düzgün mü, komik mi görünüyorum vb.'' takıntılarla uğraşıyorum. Tek başıma bi şey yapamıyorum özgüvenim çok düşük. Yaklaşık 3 ay önce psikiyatriye gittim ama hiçbir faydasını görmedim. Bunları nasıl aşacağımı hiç bilmiyorum. Okulda hoşlandığım kız/lar'la konuşamıyorum. Bu beni çok sinir ediyor. Lütfen yardım edin bana. ;(
Dostum durumun kötü ama biz buradan sana nasıl yardım edelim. Kimsenin senden üstün olmadığı sürekli hatırlat kendine.
Mr.Captain
kullanıcısına yanıt
cevabınız için teşekkür ederim. haklısınız burdan bana yardım edemezsiniz ama en azından tavsiyelerinizi ve ne yapmam gerektiğini söyleyip biraz yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.
quote:
Orijinalden alıntı: kedikovalayankelebek
cevabınız için teşekkür ederim. haklısınız burdan bana yardım edemezsiniz ama en azından tavsiyelerinizi ve ne yapmam gerektiğini söyleyip biraz yardımcı olabilirsiniz diye düşündüm.
Çok çekingensen kaybedicek bir durum olmadığını düşün ha bir de haketmeyen insana fazla değer verme
Sorma ben senin kadar değilim ama bende de var hafiften.Bu durumda hep ailemi suçluyorum ben.Özellikle annem acayip titiz ve tabir tam uymuyor ama korkak yani başıma bişi gelicek diye falan öyle bir kadındı.Küçükken hiç bir şeyi kendi başıma yapmama izin verilmemiş,sürekli baskı baskı ve sonuç pısırık,utangaç bir çocuk oldum çıktım.Asla ama asla kendi çocuklarınıza aynısını yapmayın ya.Zor iş çekingenlik,utangaçlık.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme