Şimdi Ara

yardımlarınızı beklerim ustalar arkadaşlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.028
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkeze hayırlı forumlar dilerim şimdi arkadaşlar abiler ustalar 92 model yadigar bir tofaş şahinim var güç bela 4 oval 1 bas acılı pandizot buldum ki ne ümitlerle bağladık falan şimdi ustalar hoparlör ise bir takım Sony XS-N6940 ve 30 cm lik 4 ohm luk bir bass markasını bilmiyorum ve gold master 6991 hoparlörlerim var bunların ana ünitesi ise pıoneer 1400 ub dir şimdi pıoneer gm - 602 amfimin bir çıkışı çalışmıyordu fan çalışmadığı için ötekide mefta olunca tesisatım boşta kaldıki goldmaster 6991 ler direkt olarak ana üniteye bağlı şimdi ben max. 200 tl bütceye şöyle gayet yerinde bass alabileceğim bir amfi aramaktayım bir kaç yer gezdim sürekli bana 500 ila 1000 lira arasında fiyatlar söylendi tavsiyenize ihtiyacım var tabikide deneyenler bilenler sonuç itibariyle 2 adet sony ve bir bass bağlayacağım 4 kanala gerek yok diye düşünüyorum ki internetten pıoneer gm-334 buldum 130 tl ye ancak gm-602 pert olunca nedense cekiniyorum ve hatta gm-602 yi yaptırmayı bile düşündüm ama nedense kimse burada yapamıyor

evet arkadaşlar ustalar bir tavsiyeler olursa şu tesisatı bir kuralı hadi bakalım
    şimdiden teşekkürler hepinize

• bass köprülü bağlanacağı için 2 kanal amfi hiç bir işine yaramaz sonuçta 1 takım hoparlörde bağlicaksın.

4 kanal mg.audio nun 80x4
    sound magus 80x4

bu amfileri öneririm ohm kaçırmıyorlar rms değerleri belirttiğim gibi olduğundan işini çok rahat görür.

220 rms de köprülü olarak verdiği için subwooferini gayet tatmin edici bir şekilde çalacaktır
  • peki linkdeki amfiler için ne düşünüyorsunuz

http://urun.n11.com/amplifikator/pioneer-gm-a4604-4-kanal-480-watt-oto-anfi-amfi-P58386540

http://urun.n11.com/amplifikator/sony-xm-n1004-1000w-34-kanal-amfi-P17154766

tavsiyelerinizdeki amfileri degerlendiriyorum acıkcası bütcemi fazla aşmamaya çalışıyorum max:300 lira gibi bir bütce ayırdım

• attığın linkteki sony amfiyi kullanmaktayım aracımda SES AMFİSİ olarak. ben sadece hoparlör bağladığımdan kullanıyorum ama subwoofer işin içine girince tavsiye etmiyorum piooner olabilir.

ama 150 tl ye sm audio bence yeter ufak çaplı bi tesisatın var ucuz yolla bitirmek istersen bence işini görür.
  • Sm Audio Sm 475 4 Kanal Amplifikatör aldım geldiğinde bağlatılarını yapıp deneyeceğim bakalım umarım yeterli olacaktır deneyimlerimi ve detaylı resimleri burada paylaşacağım yardımcı olabilen herkeze teşekkür ederim
  • işte resimler arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: puma59

işte resimler arkadaşlar

alt yapı kabloların 4ga görünüyor bu amfide o kablolar gayet yeterli gelecektir. tesisatı ayarladıktan sonra görüşlerini bildirirsen diğer arkadaşlarda benzer konular açmadan nasiplenebilirler.

• aküden gelen + ucum şase - uçum daki kablolar ve subwofer bağlı olan kablolar 4ga kablo evet ama sony lere giden kablolar kutusundan gelen kablolar ama sistem için yeterli geldiğine inanıyorum besleme gayet yerinde mono olarak bağlantı yaptığım tarafda gain i orta noktada bıraktım aynı şekilde sonyleride aynı yerde bıraktım HPF ve LPF ORTADAKİ noktada duruyor 30 ses de gayet başarılı ve bu bağlantıları ve ayarları kendim yaptım rca kablolarımın ise mono bağlantılı olan kablolar özel sargılı önceki aracımdan kalma öteki rca lar ise 20 tl lik kablolar onlarda başarılı sayılır bir arada bi kapasitör aldıkmı bu iş olur hatta subwoofer içinse çift bobin sm düşünüyorum ama önümüzdeki yaza artık bu şimdilik yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi puma59 -- 23 Ağustos 2015; 0:30:59 >
  • Merhaba bu amfiyi önerirmisiniz bende almayı dusunuyorum.Max 200 Tl olacak şekilde başka önerilerinizide alabilirim.
    Ana ünite: Pioneer Mvh-x175ui
    Pioneer ts-6975s 90w RMS
    Pioneer TS-G 132 CI 40 w RMS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emircan41 -- 13 Eylül 2015; 16:29:07 >
  • Merhaba bu amfiyi önerirmisiniz bende almayı dusunuyorum.Max 200 Tl olacak şekilde başka önerilerinizide alabilirim.
    Pioneer ts-6975s 90w RMS
    Pioneer TS-G 132 CI
  • .
  • .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emircan41

Merhaba bu amfiyi önerirmisiniz bende almayı dusunuyorum.Max 200 Tl olacak şekilde başka önerilerinizide alabilirim.
    Pioneer ts-6975s 90w RMS
    Pioneer TS-G 132 CI

hocam aşağıdakileri alacakmısın aldın mı
    Pioneer ts-6975s 90w RMS
    Pioneer TS-G 132 CI

eyer almadıysan bunları uygun fiyata ayarlarız ve anfiyide burdan secersin 180 e anfi var sıfır ve montaj yaparız burada uygun fiyata istersen tabi
    yer dudullu
  • Diğerlerini önceden alistim.Amfi olarak ne marka var bu fiyata yada SM yı onerirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emircan41

Diğerlerini önceden alistim.Amfi olarak ne marka var bu fiyata yada SM yı onerirmisiniz

Hocam biZ FORWEL SATIYORUZ ON NUMARA KENDI ARACLARIMIZDA DA FORWEL KULLANIYORUZ FIYATINA GORE ON NUMARA BI ANFI SENIN SES SISTEMINI UCURUR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.