Şimdi Ara

Klima Alacağım-Ufak Bir İlçedeyim (Lütfen Yardımlarınızı Esirgemeyin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an Sinop'un bir ilçesinde çalışmaktayım. Görev sürem 2 yıl.
    Bulunduğum ilçede Beko, Arçelik, Vestel ve Bosch beyaz eşya dükkanları var. Yetkili servis olarakta sadece bu firmaların yetkili servisi bulunmakta.
    Formun bu kısmını ağustostan bu yana ara ara takip etmeketiyim ancak kafamdaki bir takım sorunlara cevap bulamabilmiş değilim. Yardım ederseniz sevinirim.

Salona ısınma amaçlı 18000 BTU klima alma niyetindeyim.
    Çalışma süresi 10-12 saat olacak.

1- inverter klima aldığım takdirde diğer klimalara nazaran günlük ne kadarlık bir enerji tüketimi azalır? Dolayısı ile fiyat farkına değer mi (Şu anlık gözüken klimanın ilk etapta 2 seneliğin kullanılacağı)
    2- yetkili servis faktörü dolayısı ile bahsettiğim markalar haricinde bir markaya yönelmek sıkıntı yaratır mı? (sıkıntım, iyi bir marka alıp arıza ve saire durumda servis olmadığından koskoca bir zaman dilimini klimanın tamiri için bekleme olacağı korkusu -zira imkanı olan bir yerde olsam hiç düşünmem bile gerekmeyecekti-)
    3-burada servisi olmayan bir markanın klimasını alırsam ortalama montaj ve diğer gideler ücreti ne kadar olur?
    4-Burada olmayan bir markanın klimasını almamı tavisye ederseniz tavsiye edeceğiniz marka, model ve fiyatı hakkında tavsiye verebilir misin?
    5-Beko, Bosch, Vestel, Arçelik'i yetkili servisi bulunduğundan tavsiye ederseniz. hangi marka, model klima almamı tavsiye ederseniz?

Tavsiye bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 13 Ekim 2009; 18:15:45 >

• Arkadaşım sen bunların içinden Bosch olanı al.Üreticisi Midea diğerlerinin hepsinden iyidir.Diğerlerinden uzak dur.Bosch inv. alabilirsin.
  • siz mbirol beyi dinleyin aklı selim bir yanıt vermiş size.
  • huke kardeşim tabiki günde 10-12 saat kullanacaksan inverter alman lazım. bu arada bende mbirol üstada katılıyorum bu markaların içinde en iyisi bosch inverter dir.eger uzun zaman kullanıcağım dersen daha kaliteli japonlara yönelmen lazım.klima alacaksan bir kere al ve uzun zaman kullan derim,çünkü bircok evde beko,arçelik,vestel süs olarak duvarda asılı duruyor ve ısıtma olarak soğuklarda pek işe yaramıyor
  • hocam mbrol ustaya ayıp olmasın fakat ben bosh 9000 lik düz kullanıyorum. manisada oturmaktayım. ilk aldığım yıl klima ile ısınıcam diyerek almıştım ve klimalar hakkında hiç bir bilgim yoktu. bunun acısını ocak ayında klimalı odada ufo + klima kullanarak ödedim. klimaya destek olarak ufo kullandım. arkadaşlarında dediği gibi klima bir kere alınır. şu an bosch inverterlerin fiyatı sanırım zibroya yakın bişi bütçeni biraz daha zorlayarak s2041 alabilirsin en fazla servisin yol ücretini ödersin en azından kışın ortasında benim gibi gülünç duruma düşmezsin. tabiki kararınıza saygı duyarım. zibro hakkında mbirol ustadan gerekli bilgileri alabilirsin kendisi bu konuda çok iyidir. iyi forumlar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.