Şimdi Ara

Yardımlarınızı Bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size bir kaç sorum olacak. Lütfen samimiyetle cevaplamanızı istiyorum.

1) Ekran kartı onboard olarak mı iyidir? Harici olunca mı ve onboard ekran kartı nedir?

2)Eğer ekran kartları onboard olunca 4GB harici olunca 2GB oluyor? Hangisini seçmeliyim?

3) 350-425 TL arası f/p ekran kartı tavsiye eder misiniz?

Hayatım boyunca oyun oynarken hep ekran kartları sorun çıkarttı bana yardımlarınızı bekliyorum. Parammı çöpe atmak istiyorum.

• Sisteminizin diğer bileşenlerini de yazın.(İşlemci,ram,anakart,güç kaynağı)
    Ona göre kart önerirler.

1-Onboard ekran kartlarıyla oyun oynayamazsınız. Açar oyunları ama matrix gibi fps alırsınız. Onboard ekran kartı da anakartla entegre gelen görüntü sistemi. Bu kartlarda amaç daha çok ofis,net film uygulamaları içindir.
    2- Ekran kartlarında bellek faktörü önemlidir tabi ama, ekran kartlarının saf performansını ortaya koymakta yeterli değillerdir. Bir onboard ekran kartı isterse 999 GB olsun, yine de performans olarak radikal bir sıçrama olmaz. Örnek veriyorum: 2 gb da değil, 1 gb ve 120 liralık harici bir kart olan 5670, 4 gb bir onboard ekran kartına göre çok daha güzel performans verir. Harici kart kullanmak daha sağlıklı. Bellek miktarını da göz önünde bulundurmayın fazla.
    3- Sistemini yaz ona göre tavsiyeler gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.