Bildirim
Yardımlarınızı bekliyorum çaylağım
JACK & JONES JJEURBAN EDGE TEE LS O-NECK NOOS Tişört Erkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL7YY6WN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
öncelikle hayırlı olsun. Aktivite yaptırmadığındandır büyük ihtimal. -
Teşekkür ederim Aktive nasıl yapılşacak turkcelle mi gidecem ama telefon kendisi aktive olacak 3dk sürebilir diyiyor 1 dk sonra sım takın diyiyor takıyorum pın sorunu çıkıyor ? -
başka telefonda pin kodunu kaldır sim kartın tekrar dene -
Ilk aktivasyon icin pin sormayan sim lazim! -
Dostum hayirli olsun sanirim simfree aldiniz cihazi havaalaninda herhangi bisl yapiliyormu yoksa baba direk gectimi gumrukten fiyat ne kadar saygilar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snnoslm
Dostum hayirli olsun sanirim simfree aldiniz cihazi havaalaninda herhangi bisl yapiliyormu yoksa baba direk gectimi gumrukten fiyat ne kadar saygilar
pasaporta aldık diye basıldı ben 1500 e aldım bahreinden bir yerde 2000 di ama başka bir yerden almış babam orda 1500 -
quote:
Orijinalden alıntı: Malâyani
başka telefonda pin kodunu kaldır sim kartın tekrar dene
Onu nasıl yapıcağım ? İphonede babamın tel ıphone 4 de -
up -
quote:
Orijinalden alıntı: VuslatTunc
quote:
Orijinalden alıntı: Malâyani
başka telefonda pin kodunu kaldır sim kartın tekrar dene
Onu nasıl yapıcağım ? İphonede babamın tel ıphone 4 de
"Ayarlar - Telefon - Sim Pin" menüsünden yapabilirsin -
Teşekkür ederim :D
Bir sorum daha olacak telefonda Albümler-Fotoraf yayınındaki resimleri nasıl silebilirim film rulosunda silebiliyorum ama orada silinmiyor nasıl silebilerim -
Up -
Up -
dostumwww.icloud.com a gireceksin apple id ile giriş yap yukarı sağ köşede ismin cıkıcak oraya tıkla karsına gelen ekranda advanced e gir orda reset photo stream e tıkla silinir ama hepsi tek tek silme gibi bir lüksün yok...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X