Şimdi Ara

Yardımlarınızı Rica Ediyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Digitürk ve star digital çanak antenim var.Receiverlarını üyelik sona erince iade ettim.Benim sizlere soracağım şey bilgisayarıma Tv kart mı alayım.Yoksa Dg Receiver mı alayım?Sizce hangisi daha iyi olur?Maliyetler ne boyuttadır?Şu an lig tv üyesi değilim ama ileride aylık üyelik bedelini indirirlerse olabilirimde.Sizce nasıl bir sistem kurmalıyım.Çok çok acemi birisinin anlayacağı şekilde cevaplarsanız sevinirim.Henüz üye oldum biraz forumu okudum ama çoğundan bi şiy anlamadım!Şimdiden Teşekkürler

• DİJİTAL TV KARTI DAHA UCUZA GELİR AMA RECEVAR İLERE DİJİTÜRK İZLEMEK İSTERSEN İYİ OLUR GERÇİ KART GİRİŞİ OLAN TV KARTLARIDA VAR AMA FAZLA TERCİH EDİLMİYORLAR NEDENSE .TV KARTI 70 EURO FALAN RECEVARDA KARTLISI 200-250 YTL ARASI
  • Teşekkürler ramazan hocam.Digitürk ihtimali için sanırım receiver alacağım.Peki sizce hangi receiver ı alayım?
  • bende next var yazılım ıçabuk çıkar yani şifreli kanallar giderse hemen yeni bir yazılım çıkartırlar yükletince yeniden izleyebilirsin ama topfield görüntüsü çok iyi diyorlar gerçi fek fark olacağınıda sanmıyorum benim sana tavsiyem 2005 dcı sky olur . verdiğim linkten bir araştırçeşitleri ve özelliklerini

http://www.bascuda.com/Bascuda.aspx?cmp=Bascuda&catId=4448&aType=productList
  • Hocam tavsiye ettiğin modele baktım da kartsız uydu alıcı yazıyo, ozaman digitürk meselesi ne olacak?Digitürk izlemek için kart verirlerse onu nereye takıcam.Tşk. ler
  • bak sana özelliklerini yazıyorum

 4080 KANAL KAPASİTESİ
     HIZLI KANAL GEÇİŞLERİ VE UYDU TARAMA
     KOLAY KULLANIM VE PROGRAMLAMA
     STI 5518 İŞLEMCİ
     SKY MODÜLÜ GÖMÜLÜ
     HOTBIRD-ASTRA UYDUSUNDAKİ FULLX1 ve FULLX2 Adult Kanalları DİREKT AÇMA ÖZELLİĞİ (CİHAZIN DEĞİL İÇİNDEKİ MODÜL DESTEĞİDİR)
     DİREKT SMARTCARD TAKILABİLİR
     2 EXTRA MODÜL GİRİŞİ
     USB BAĞLANTISI İLE BİLGİSAYARA KAYIT YAPMA ÖZEL0LİĞİ (USB ARA KABLOSU VE ÖZEL YAZILIM CD'Sİ KUTUSUNDA)
     ELEKTRONİK PROGRAM REHBERİ
     DİSEQC 1.2 ÖZELLİĞİYLE MOTORLU OLARAK KULLANILABİLİR
     FAVORİ KANAL LİSTESİ
     YAYIN ŞİFRE SİSTEMİNİ GÖSTERME ÖZELLİĞİ
     EXTRA KANAL DİZME VE SIRALAMA ÖZELLİKLERİ
     KANAL KİTLEME, ATLAMA, SİLME, TAŞIMA, EKLEME
     7 LİSANLI AYAR MENÜLERİ
     EKRAN TİPİ SEÇME İMKANI
     SLEEP TİMER VE EXTRA KAYIT TİMERİ
     MENÜ RENGİ AYARLAMA İMKANI
     ÇOCUK KİLİDİ, CİHAZ KİLİDİ
     TV'DE OLMASA DA TELETEXT VE ALTYAZI DESTEĞİ
     EXTRA OYUNLAR
     ÖZEL DEMO
     ÖZEL TAKVİM
     OPTİK SPDIF SES ÇIKIŞI
     INTERNATIONAL YAZILIM DESTEĞİ
     ZOOM ÖZELLİĞİ

http://www.ozenuydu.com/gene_fiyat_NEW.html fiyatlara buradanda bir bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 2 Şubat 2005, 16:28:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.