Şimdi Ara

Yardımm!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamun aleyküm beyler umarım tek benim yaşamadığım bir sorundur sorunum şu :

Şimdi ben İnternete aylık 130 veriyorum 50 mbs bide tivibu dahil ve şuan da bütün cihazlarda sabit 45 mbs 8 upload alıyorum ama instgram da basit bir video bile yüklenmiyor bu sorun birtek instgram da var misal netflix de 4 k youtube 4k izliyorum televizyonda felan ama telefon da instgram da bir video bile açılmıyor neden dir tel de Herşeyi son kalite kasmadan izliyorum ama bu instgram da izleyemiyorım bu instgram İnternet sınırı mı var lütfen neden olduğunu söyleyin....

• Ya harbi birisi bunu açıklasın.

Benim de internetim iyiyken instada videolar falan yüklenmiyor.

• Ne saçma sorun demi hocam buna çözüm getirilmesi lazım öbür sosyal medya platformlarını bilmiyorum birtek instgram kullanıyorum ondads illa mobil veri açıyorum
  • Aynen öyle mobil veride sıkıntı olmuyor.

Youtubede bile 4k video açıyorum sıkıntı olmuyor ama instada videolar oynamıyor çok kıl oluyorum bende.

• Ben instgram şuan verileri sildim şuan biraz hızlandı artık her sorunu yaşadığımda da böyle yapacam
  • Telefonunun eskimiş olabilir mi ?
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Yok daha 1 sene oldu yeni yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Acill wifi yardımmm lütfenn!
    15 yıl önce açıldı
    lütfen yardımmm
    11 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIMMM
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mekatroniks kullanıcısına yanıt
    Şuan android sürümü 9
  • Sitelerin ve/veya sağlayıcıların bölgelere ve/veya sitelere ayırdıkları bant genişlikleri farklı olabiliyor. Dolayısıyla yapacak bir şey yok.

• instagram sunucuları sıkıntılıdır ya da modemden uzaktasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltalimanı seks ofisi -- 18 Ocak 2021; 16:22:48 >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    Sizde oluyor mu?
  • Bazen oluyor evet

• Instayı sil yükle
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.