Şimdi Ara

yardımm!!!!!!!!!!!!!edonkey2000 hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben ekad sunucularında zorluklarda HDTV matrix Reloaded ı indirdim.(3.84GB)%100 olunca hiçbişi olmadı film i completed klasörüne atmadı.C nin içinde temp klasörünün içinde film var ama part dosyası olarak.
    http://img257.imageshack.us/img257/4735/s6oh.jpg

.avi dosyasının klasör gibi içini açabiliyom.
    http://img339.imageshack.us/img339/8923/ss9wc.jpg

arkadaşlar bu sorunu nasıl düzeltebilirim.bunları nasıl birleştirebilirim..
    yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLOOD FACTORY -- 7 Mayıs 2006; 19:30:11 >

• arkdaşlar daha önce hiç başına gele yok mu...3.84GB boşa mı gitti...
  • %100 yazmasına rağmen gerçekte filmin tamamını indirememiş olabilirsin. çok küçük bir kırıntı kaldı herhalde. zaten tamamı inse temp klasöründen senin belirttiğin konuma taşınması gerekirdi.
  • belki bir parçası daha inmemiştir ondan bekliyordur
    olmazsa MetFileRegenerator ile bozuk dosyaları tamir edebilrsin veya birleştirebilirsin.
  • Kullandığın program eMule'mu? Eğer o ise hard-disk inde yeterli boş alan olduğundan emin misin (yaklaşık 4 GB boş alan)? Çünkü normalde herhangi bir dosyayı indirdiğinde dikkatini çekmiş midir bilmiyorum ama ilerleme durumu tamamen yeşil olduğunda yani dosya indiğinde (eMule'de) üstte ufak bir sarı çubuk çıkar ve bu sona geldiğinde tüm temp dosyaları birleştirilmiş olur. eMule bu birleştirme işlemi için fazladan yere ihtiyaç duyabilir. Eğer hard-disk te de yeterince yer yoksa birleştirme yapmamış olabilir henüz. Aklıma bundan başka birşey gelmiyor şu an...
  • Sagıdım nerelerdesin sen ya özlettin kendini nasılsın nasıl gidiyo?Bi bilgim olsa yardım edebilirdim ama hic birşey bilmiyorum dostum Kolay gelsin sana...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.