Bildirim
YARDIMM İZMİRDE PS 3 ALICAM
KabelDirekt – 15m – Ethernet Kablosu, Ağ Kablosu, LAN – 0,25-30m arasında mevcuttur (Gigabit Ağlar için Fiber Hızı, RJ45 ile Switch/Router/Modem, siyah/mavi) : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B018M7BC4K
9 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
çankayada bulursun dostm uygun fiyatlar duymuştum birara ama şuan nasıl bilmiyorum.burayada yazarsan bulduğun fiyatı iyi olur bende ocakta düşünüyorum oradan birtane almak -
izlemde var kardeşim 1300 ytlquote:
Orijinalden alıntı: witchunter
çankayada bulursun dostm uygun fiyatlar duymuştum birara ama şuan nasıl bilmiyorum.burayada yazarsan bulduğun fiyatı iyi olur bende ocakta düşünüyorum oradan birtane almak -
al tahtakaleden gitsin 800 ytl idi en sonquote:
Orijinalden alıntı: okinore
izlemde var kardeşim 1300 ytl
Alıntıları Göster -
pazarlık yapabilirsen, git Çankaya daki sony bayisine ve sıkı bi pazarlık yap. olmaz diyorsan bitpazarına bi bak. o da olmaz dersen, Karşıyada ki karakol sokağına bi bak. o hiç olmaz dersen, forumun 2.el konsol bölümüne bi bak.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98
al tahtakaleden gitsin 800 ytl idi en son
Alıntıları Göster
-
yarın çankayaya bakıcam inş uygun fiyata bulurumquote:
Orijinalden alıntı: ibolutionn
pazarlık yapabilirsen, git Çankaya daki sony bayisine ve sıkı bi pazarlık yap. olmaz diyorsan bitpazarına bi bak. o da olmaz dersen, Karşıyada ki karakol sokağına bi bak. o hiç olmaz dersen, forumun 2.el konsol bölümüne bi bak.
Alıntıları Göster
kipada 60gb konsol(garantili) + 2.kol +2 oyun = 1350 ytl bunu buldum şuan en ucuz...
garantili olup olmaması çok fark eder mi ?
-
Agora alışveriş merkezinde var d&r da.starter pack hemde.Fiyatı nı hatırlayamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: mustang77
yarın çankayaya bakıcam inş uygun fiyata bulurum
kipada 60gb konsol(garantili) + 2.kol +2 oyun = 1350 ytl bunu buldum şuan en ucuz...
garantili olup olmaması çok fark eder mi ?
Alıntıları Göster -
İzmirden alma, hepsi tamamı tümü kazıkçı, istisnasız.quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Agora alışveriş merkezinde var d&r da.starter pack hemde.Fiyatı nı hatırlayamıyorum.
Alıntıları Göster
İstanbuldan ya Atik Elektronikten al ya Feza Elektronikten al ya da Özkan Elektronikten al.
Ben Atik Elektroniği öneririm ama. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dante
İzmirden alma, hepsi tamamı tümü kazıkçı, istisnasız.
İstanbuldan ya Atik Elektronikten al ya Feza Elektronikten al ya da Özkan Elektronikten al.
Ben Atik Elektroniği öneririm ama.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
izmirden baska yerden alamıcam o yuzden izmirde bi yer bulmam lazım
2-3 gundur heryere bakıyorum ama bi şeyi tam anlayamadım
60gb lık konsolda pal ile ntsc arasında teknik acıdan bi fark varmı sadece garanti için mi o kadar fiyat farkı var ??
-
bak arkadaşım yarın Bit pazarını bi araştır. ayrıca eski itfaiyenin orada Kaya prestige otelin karşısında Sony mağazası var, ve o yoldan fuarın montrö kapısına doğru ilerlerken solda Sony bölge müdürlüğü var. pazarlık yapabilirsen iyi fiyata alabilirsin. en son arkadaşa garantili makina + HDMI kablo + oyun + SIXAXIS 1380 e falan aldık. (tabi ki garantili) şimdiden Allah kolaylık versinquote:
Orijinalden alıntı: mustang77quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
izmirden baska yerden alamıcam o yuzden izmirde bi yer bulmam lazım
2-3 gundur heryere bakıyorum ama bi şeyi tam anlayamadım
60gb lık konsolda pal ile ntsc arasında teknik acıdan bi fark varmı sadece garanti için mi o kadar fiyat farkı var ??
Alıntıları Göster
-
quote:
Orjinalden alıntı: mustang77
slm arkadaslar
İzmirde ps 3 alıcam nerden almalıyım fiyat olarak en uygun neresidir..?
60gb konsol ,2.kol ve PES 2008 almak istiyorum garantili olup olmaması onemli deil.
yardımcı olursanız sevinirim ...
Mustang,
Istersen 15 gunluk 60 gb pal konsol, 2.kol ve pes2008 oyunumu sana satabilirim. PS3 pal dir ve isvicreden aldım. PES2008 orjinaldir oyun kutusu ve kitapcıklarıyla beraber veririm.Yarın isvicreden gelecegim. Sana PM de atıyorum. Evime gelirsin ps3 ü denersin, lcd televizyonda oyunu oynarsın ve kararını verirsin.Senden haber bekleyeceğim -
quote:
Orijinalden alıntı: morfozquote:
slm arkadaslar
60gb konsol ,2.kol ve PES 2008 almak istiyorum garantili olup olmaması onemli deil.
Mustang,
Istersen 15 gunluk 60 gb pal konsol, 2.kol ve pes2008 oyunumu sana satabilirim. PS3 pal dir ve isvicreden aldım. PES2008 orjinaldir oyun kutusu ve kitapcıklarıyla beraber veririm.Yarın isvicreden gelecegim. Sana PM de atıyorum. Evime gelirsin ps3 ü denersin, lcd televizyonda oyunu oynarsın ve kararını verirsin.Senden haber bekleyeceğimquote:
Orjinalden alıntı: morfoz
quote:
slm arkadaslar
Mustang,
Istersen 15 gunluk 60 gb pal konsol, 2.kol ve pes2008 oyunumu sana satabilirim. PS3 pal dir ve isvicreden aldım. PES2008 orjinaldir oyun kutusu ve kitapcıklarıyla beraber veririm.Yarın isvicreden gelecegim. Sana PM de atıyorum. Evime gelirsin ps3 ü denersin, lcd televizyonda oyunu oynarsın ve kararını verirsin.Senden haber bekleyeceğim
kardeş henüz 15 gün olmuş alalı, n'oldu ısınamadın mı konsola?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ibolutionnquote:
quote:
slm arkadaslar
Mustang,
Istersen 15 gunluk 60 gb pal konsol, 2.kol ve pes2008 oyunumu sana satabilirim. PS3 pal dir ve isvicreden aldım. PES2008 orjinaldir oyun kutusu ve kitapcıklarıyla beraber veririm.Yarın isvicreden gelecegim. Sana PM de atıyorum. Evime gelirsin ps3 ü denersin, lcd televizyonda oyunu oynarsın ve kararını verirsin.Senden haber bekleyeceğim
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ibolution
quote:
quote:
slm arkadaslar
Mustang,
Dogrusunu soylemek gerekırse su an iş için hem izmirde hem de ısvıcre lozanda evım var ve gelecek yıl zamanımın cogu lozanda gececek.Getır gotur yapmaktansa arkadas ısterse satarım tekrar lozana gerı dondugumde oradan tekrar alırım.Hatta 9 aylık vestel millenium 4250 lcd tv var onu da onerdim. Hepsini almak isteyen olursa makul bir fiyatda anlasabiliriz.
-
O zaman çankaya bit pazarında özgüneş elektronik var oraya sor. İzmirde en uygun oradan bulursun sanırım.quote:
Orijinalden alıntı: morfozquote:
Orjinalden alıntı: ibolution
quote:
quote:
slm arkadaslar
Mustang,
Dogrusunu soylemek gerekırse su an iş için hem izmirde hem de ısvıcre lozanda evım var ve gelecek yıl zamanımın cogu lozanda gececek.Getır gotur yapmaktansa arkadas ısterse satarım tekrar lozana gerı dondugumde oradan tekrar alırım.Hatta 9 aylık vestel millenium 4250 lcd tv var onu da onerdim. Hepsini almak isteyen olursa makul bir fiyatda anlasabiliriz.
Alıntıları Göster
-
çankayada 20 gbları 700 ytlydi hemde kışın daha fiyatlar yüksekken ama artk kalmışmıdır 20 bilmyrmquote:
Orijinalden alıntı: Dante
O zaman çankaya bit pazarında özgüneş elektronik var oraya sor. İzmirde en uygun oradan bulursun sanırım.
Alıntıları Göster -
Kuryapa da kesinlikle sor derim, adamlar güvenilir ve işlerini iyi yapıyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: witchunter
çankayada 20 gbları 700 ytlydi hemde kışın daha fiyatlar yüksekken ama artk kalmışmıdır 20 bilmyrm
Alıntıları Göster
tel nosu budur 02324455792. -
quote:
Orijinalden alıntı: aldeberan
Kuryapa da kesinlikle sor derim, adamlar güvenilir ve işlerini iyi yapıyorlar.
tel nosu budur 02324455792.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: aldeberan
teşekkürler
kuryapı aradım 60 gb konsol (pal) + 2.kol + 2 oyun = 1350 ytl
pes 2008 = 140ytl
fiyatlar heryerde aynı gibi 20-30 ytl oynuyor
çankayaya da iyice bakıcam pal almayı düşünüyorum ntsc ler sorun çıkartıyormuş
büyük ihtimalle bu gün oynamaya baslarım :)
-
ne sorunu çıkıyormuş tek çıkardığı sorun pal ile 500-600 ytl farkıquote:
Orjinalden alıntı: aldeberan
teşekkürler
kuryapı aradım 60 gb konsol (pal) + 2.kol + 2 oyun = 1350 ytl
pes 2008 = 140ytl
fiyatlar heryerde aynı gibi 20-30 ytl oynuyor
çankayaya da iyice bakıcam pal almayı düşünüyorum ntsc ler sorun çıkartıyormuş
büyük ihtimalle bu gün oynamaya baslarım :)
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-BD2493A98
ne sorunu çıkıyormuş tek çıkardığı sorun pal ile 500-600 ytl farkı
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: levihakan
bölge kodları ile ilgili bazı sorunlar oluyormuş ...
60gb ntsc + 2.kol +2 oyun aldığım zaman da çok bi fiyat farkı olmıcak gibi o yüzden pal almayı düşünüyorum
-
quote:
60gb ntsc + 2.kol +2 oyun aldığım zaman da çok bi fiyat farkı olmıcak gibi o yüzden pal almayı düşünüyorum
Alıntıları Gösterquote:
quote:
tabi dostum yanlış anlama bölge ile hiç bir sorun yok merak etme ama tabi mantıklı 1350 oyun felan,
sen farketmez demişsin ondan yoksa sıfır hepsini 950-1000 ytl alırsın ama peşin
şimdiden hayırlı olsun güle güle kullan
Benzer içerikler
- gta 5 ps4 türkçe altyazı nasıl yapılır
- ps4 beyaz ışık yanıyor görüntü yok
- dubai ps5 fiyatı
- ps5 hdmi sorunu
- ps5 yön tuşları ile oynama
- türkiye"de en çok oynanan oyunlar
- witcher 1 remake
- witcher 4
- ps plus fiyat
- uncharted 5 çıkacak mı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X