,Arkadaşlar Bİraz ACemiyim DOğan FAR var 2 Gözlü xenon kit aldim birince takinca dieri boşta kaliyor oraya ne takmam gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz.. yada nasıl oluyor bi açiklarsaniz sevinirim.
bence sen önce karşıdan gelene yardım et...
merceksiz farlara xenon olmaz. karşıdan gelenin anasını ağlatır benden demesi
quote:
Orjinalden alıntı: gurbeyy13
,Arkadaşlar Bİraz ACemiyim DOğan FAR var 2 Gözlü xenon kit aldim birince takinca dieri boşta kaliyor oraya ne takmam gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz.. yada nasıl oluyor bi açiklarsaniz sevinirim.
Daha anlaşılır yazar mısın?
aldiğim Farda 2 tane göz var yani bi farda 2 dier farda 2 toplam 4 göz var alacağim xenon far 2 lambalı bunlari taktiğimda her iki fardada 1 er tane boşluk kaliyo yani boş bi yer kaliyor o boş yere ne takmamiz gerekiyor yada ne takarsa k hoş olur araba şahin S
Sen şu yan sanayi çiftli farlardan aldın o zaman. Öyle desene.. Onların ampulleri H7 oluyor.. Orjinal farlar ise H4 kullanır. Aldığın xenon H 4 ise orjinal farı kullanman gerek. Ama aldığın xenon H7 ise, farların birer gözüne xenon tak, diğer gözlerine de normal ampul tak. Veya paran varsa 1 çift daha xenon al
Bu arada o uyduruk çiftli farlar çok kalitesiz ve ışığı çok dağıtıyor. Sana tavsiyem orjinal farı kullan
Hocam Tahsin arkadaşımız bilgi vermiş ama ; bu tip sorularını, imzama tıklayarak ulaşabileceğin "TOFAŞ KUŞ SERİSİ GRUBU" başlıklı topic de sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin...