Şimdi Ara

YARDIMM !!! ŞAhin Xenon FAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ,Arkadaşlar Bİraz ACemiyim DOğan FAR var 2 Gözlü xenon kit aldim birince takinca dieri boşta kaliyor oraya ne takmam gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz.. yada nasıl oluyor bi açiklarsaniz sevinirim.

• bence sen önce karşıdan gelene yardım et...

merceksiz farlara xenon olmaz. karşıdan gelenin anasını ağlatır benden demesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurbeyy13

,Arkadaşlar Bİraz ACemiyim DOğan FAR var 2 Gözlü xenon kit aldim birince takinca dieri boşta kaliyor oraya ne takmam gerekiyor beni bilgilendirebilirmisiniz.. yada nasıl oluyor bi açiklarsaniz sevinirim.

Daha anlaşılır yazar mısın?
  • aldiğim Farda 2 tane göz var yani bi farda 2 dier farda 2 toplam 4 göz var alacağim xenon far 2 lambalı bunlari taktiğimda her iki fardada 1 er tane boşluk kaliyo yani boş bi yer kaliyor o boş yere ne takmamiz gerekiyor yada ne takarsa k hoş olur araba şahin S
  • Sen şu yan sanayi çiftli farlardan aldın o zaman. Öyle desene.. Onların ampulleri H7 oluyor.. Orjinal farlar ise H4 kullanır. Aldığın xenon H 4 ise orjinal farı kullanman gerek. Ama aldığın xenon H7 ise, farların birer gözüne xenon tak, diğer gözlerine de normal ampul tak. Veya paran varsa 1 çift daha xenon al

Bu arada o uyduruk çiftli farlar çok kalitesiz ve ışığı çok dağıtıyor. Sana tavsiyem orjinal farı kullan
  • Hocam Tahsin arkadaşımız bilgi vermiş ama ; bu tip sorularını, imzama tıklayarak ulaşabileceğin "TOFAŞ KUŞ SERİSİ GRUBU" başlıklı topic de sorarsan daha detaylı bilgi alabilirsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bi-xenon, xenon, Mercek far hak.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.