Şimdi Ara

araç sahiplik belgesi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
6.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5-6 bin TL lik bir araç almayı planlıyorum. sahibinden sitesinde ilanlara bakıyım dedim.. bir süre sonra araştırırken plakaları sorgulayım dedim. 20 tane ilandan 17 tanesinin sahiplik belge tarihi 3-4 ay öncesine dayanıyor.. 2 haftalık olan var.. bu araç sahiplik belgesi aracın el değiştirdiği tarih değil mi? ona göre yorum yapıyorum çünkü.. insan 1 ay önce aldığı arabayı neden satar ki.. alsat yapıp para kazananlar mı bunlar acaba?

• Evet hocam,en son el değiştirdiği tarihtir.
    2. el araç almak o kadar sorunlu olduki içinize sinerek araba almak hakikaten çok zor.Bu işi kar amaçlı yapanda fazlasıyla var.
    2.el araç piyasasıda bu kadar artmışken,insanlar araçlarının fiyatını fazla çekip birisi denk gelir piyasasıda artmışken aldığımdan pahalıya satıp kara geçerim diye düşünüyor.

Ama tamamen de ona odaklanmayın,yani ekonomik şartlar yada ihtiyacı gereği arabası çok temiz olsada satmak zorunda kalanlarda var.Umuyorum böyle birine denk gelirsiniz,birde aldıktan sonra aracının pert olduğunu öğrenenlerde çok oluyor ve bir an evvel elinden çıkarmaya bakıyor.Bu gibi durumlara dikkat edin,tramerden sigortadan araştırın,iyide bir ustaya gösterin.

Gerçi 5-6 binlik araçlarda genelde modelleri eski olduğundan kasko yapılmıyor ve sigorta tarafından resmiyette perte çıkarma olayıda görülmüyor.Bu pert durumunun 5-6 binlik araçlarda size denk geleceğini sanmıyorum.
    Yinede diğer şartları göz önünde bulundurarak seçim yaparsanız sıkıntı olacağını sanmıyorum.Kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oznk40 -- 3 Mart 2012; 16:41:42 >

• bilgiler için teşekkürler.. ama hala anlayamıyorum 20 tane ilandan 17 tanesi son birkaç ay içinde el değiştirmiş.. hele bi tanesi var ki bir hafta olmuş daha.. ne diye aldın ne diye satıyorsun arkadaş..
    birde ben bir yıl içinde birden fazla alım satım yapanlar vergilendiriliyor diye biliyordum.. yok mu böyle bişey?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıfır Araç Plaka İşlemleri
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.