Şimdi Ara

Yardımmm (Hücre İçinde Kendiliğinden Beliren ' ^ ve ' işaretleri)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim sorunum excel çalışma sayfamda hücreye baktığınızda görülmeyen fakat hücre içine girildiğinde bir anda içindeki verinin en başında beliren ( ' ^ " ) işaretleri. Bu konu hakkında araştırmalar yaptım, kendim uğraştım fakat bir sonuca ulaşamadım. Ulaştığım garip bazı sonuçlar şunlar:
    ' işareti koyduğumda hücre içindeki veri Sol tarafa hizalı oluyor (yani bildiğimiz 'Metni Sola Hizala' seçeneği wordden de hatırlarsınız), " işareti koyduğumda sağ tarafa hizalı oluyo, ^ işareti koyduğumda ise veri, hücreyi ortalıyor. Ne zaman hücredeki verilerde düzeltmeye veya yeni bir şey eklemeye çalışsam bu işaretler en başta beliriyor ve daha da ötesi bu; Yazı tipi, kalınlık-incelik, altıçizili gibi metin özelliklerini de yönetiyor. Bu benim için gerçekten sinir bozucu bir durum, ayarları çok kurcaladım fakat bir sonuca ulaşamadım , son olarak aklıma gelen makrolarla bir ilgisi olabileceği ki makrolara da baktım şu an aktif makro gözükmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
     Yardımmm (Hücre İçinde Kendiliğinden Beliren '  ^ ve  ' işaretleri)
     Yardımmm (Hücre İçinde Kendiliğinden Beliren '  ^ ve  ' işaretleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rikican -- 30 Mayıs 2015; 21:57:03 >

• Arkadaşlar yardım edebilecek yok mu
  • rikican kullanıcısına yanıt
    Excel genel seçeneklerini kontrol et oralarda tiklenmiş bir özellik olabilir.

Seçtiğin hücrenin formatını değiştirdiğinde simgeler kayboluyor mu kontrol et. Yani hücreleri metin, sayı gibi formatlarını değiştirdiğinde ne oluyor.
  • Söylediklerinizi denedim; Excel Seçeneklerinde nerdeyse bütün tikleri denedim fakat birşey olmadı ve bütün metin formatlarını da denedim sorunum çözülmedi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.