büyük ihtimal 90 hp olan. yine de caddy yerine tepee alınmalı.
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Arkadaşlar bu hafif ticarilerde 1.9 a kadar olan 0-6 yaş grubundaki bütün arabaların yıllık vergisi şu anda 280.5 x 2 = 561 YTL dir.Birçoğu tutturmuş bir vergisi fazla muhabbetidir gidiyor.Yani 1.3 motorlu Doblo da 1.6 motorlu Berlingo ya da Partner de 1.8 motorlu Connect de 1.9 motorlu Caddy de aynı vergi dilimindedir.Ama 1910cc lik motoruyla Doblo JTD 2.0 motorlu Partner ya da Berlingo üst vergi dilimine girmektedir ...
evet haklısın bu konuda çok yanılgıya düşülüyor.
Daha önce bu tip ticari kullanan arkadaşlar bilirler ben yaşadım , arka yolcu kısımı çok soğuk oluyor ticarilerde izolasyondanmıdır nedir , caddy de komple arkaya keçe uygulamıştımda içeride esen rüzgarları kesmiştim , buna da dikkat edin diğer kriterlerin yanında çünkü dumur oluyorsun karda kışta sen önde sıcacık giderken çocuğun eşin arkada ayaklarımız kulaklarımız dondu deyince .....
Vergi olayını yukarıda açıklamış arkadaş.Vergi avantajı yok iki model arasında.
Uzun süre kullanacağım dediğinize göre,CADDY mantıklı seçim olacak.
Yalnız yedek parçası,rakiplerine göre biraz daha tuzludur,söyleyeyim.
Marka polemiği yaratmak istemiyorum;ama VW,Peugeot'tan daha kaliteli.Uzun süreli kullanımda çok fark eder.
Ama Doğuş Oto'nun fiyat politikası yüzünden Caddy'nin fiyatı daha yüksek.
En iyisi,gidin 2.aracı test edin.Zaten test sonunda hemen kesinleşecek fikriniz.
quote:
Orjinalden alıntı: fullapss
quote:
Orjinalden alıntı: historiyst_45
Fulünü 29 a nasıl veriyorlar hayret daha bugün konuştuk bayiyle son 31 dediler ...
Ben de hayret ettim, hangi versiyon için geçerli bu fiyat. Full olarak belirttiğiniz araç 110 hp premium pack olan araç mıdır? Bu aracın liste fiyatı 35.500 ytl. İndirim bu rakam üzerinden mi yapıldı? Bu konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.
Mümkün değil premium hele bir de +pack versiyonunu o paraya hayatta vermezler şu anda.90hp lik premium u bile son 31 e zor indiler.Aralık ta dahi o fiyata vereceklerini sanmam ...
Fransızlar beni cezbetmiyor kardeşim hantal mı ? Seni daha hiçbir 110luk tokatlamamış belli bence bi kullan öle yorumunu yap ben fransız yazmasınıda bilirim sen kafanı yorma
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
quote:
Orjinalden alıntı: MoNdEoo
Ben olsaydım bu ıkı araç degilde tourneo connect GLX alırdım ama bu iki araç arasında caddy derim.Fransıs aracına bulasma bence hem partner tepenın dış tasarımını ben sevmedim şahsen genede tabiki karar senın
1.si seçtiğin araç ticarilerde yakıtta en fazla yakanıdır vergisi pahalıdır hantal bir kasası vardır 2.si daha yazmasını bilmiyorsun fransıs değil Fransız, Fransızlar'dan bu kadar uzak durmanın anlamı nedir?
quote:
Fransızlar beni cezbetmiyor kardeşim hantal mı ? Seni daha hiçbir 110luk tokatlamamış belli bence bi kullan öle yorumunu yap ben fransız yazmasınıda bilirim sen kafanı yorma
quote:
quote:
Ben olsaydım bu ıkı araç degilde tourneo connect GLX alırdım ama bu iki araç arasında caddy derim.Fransıs aracına bulasma bence hem partner tepenın dış tasarımını ben sevmedim şahsen genede tabiki karar senın
1.si seçtiğin araç ticarilerde yakıtta en fazla yakanıdır vergisi pahalıdır hantal bir kasası vardır 2.si daha yazmasını bilmiyorsun fransıs değil Fransız, Fransızlar'dan bu kadar uzak durmanın anlamı nedir?
BENIM ANLAMADIGIM BU FRANSIZ DÜŞMANLIGI NEDEN BENCE FRANSIZLAR ON NUMARA ARAÇ YAPUYOLAR SENIDE HERALDE 110 LUK PEUGEOT TOKATLAMAMIŞ!!!
BENCE HER KONUDA TEPEEE DAHA AGIR BASIYO CADDY KALİTELİ AMA BAYA PAHALI SEN BENCE TEPE YE BAK DERİM ARKADAŞIM!!!
Gelsin Tokatlasın bakalım kardeş kim kimi tokatlıyor her gün sabah 07:00 civarları 2.köprü yolundayım karamel renk tourneo glx 34 bp 462 her türlü beklıyorum. beni Fransız arabaları cez betmiyor bu kadar sen sevebilirsin saygı duyarım ama ben sevmiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: PEUGEOT_ SWa
quote:
quote:
quote:
BENIM ANLAMADIGIM BU FRANSIZ DÜŞMANLIGI NEDEN BENCE FRANSIZLAR ON NUMARA ARAÇ YAPUYOLAR SENIDE HERALDE 110 LUK PEUGEOT TOKATLAMAMIŞ!!!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme