Şimdi Ara

YARDIMMM!!karar veremiyorum PARTNER TEPEE mi CADDY mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben ticari bir arac almayı düşünüorum bunun için caddy alacaktım fakat partner tepee kasa değiştiğirince tipinden dolayı biraz aklım yattı fakat peugeotun ne kadar sorunlu bir araç olduğunu duydum biraz vageçer gibi oldum fakat gecen gün beni aradılar ve cok makul bir indirim yaptılar full partnerı 33000 den 29000 e indirdiler caddy bu konuda biraz pahalı geldi hem partnerda olan özelliklerin(dijital klima yağmur far sensörü...) caddy de olmaması biraz daha kendine çekti beni ama peugeotun motoru bana biraz düşük geldi ve caddy biliyorsunuz 5 senedir aynı kasayı kullanıyor bunu değiştircektir fakat ne zaman değiştirceğini bilmiorum bilen varsa yardımcı olsun bana lütfen birde bu arabaların artılarını eksilerini geniş bir şekilde acıklarsanız cok sevinirim şimdiden katılımlarınız için teşekkürler bunun sacma bir konu olduğunu biliyorum fakat ben bu iki arac arasında kaldım gönül işte....

• Bide nokta koymayı deneseydin keşke belli yerlere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helisel

Bide nokta koymayı deneseydin keşke belli yerlere.
    http://forum.donanimhaber.com/m_28043164/tm.htm

satarken hangisi kolay satılır bunu da düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: meta80

http://forum.donanimhaber.com/m_28043164/tm.htm

satarken hangisi kolay satılır bunu da düşünün

Alıntıları Göster
    Fulünü 29 a nasıl veriyorlar hayret daha bugün konuştuk bayiyle son 31 dediler ...

• quote:

Orijinalden alıntı: historiyst_45

Fulünü 29 a nasıl veriyorlar hayret daha bugün konuştuk bayiyle son 31 dediler ...

Alıntıları Göster
    bence partner tepee al çünkü en full versionu 35 bin liraya geliyor hem 1.6 110 hp caddy almak istersen bu fiyata daha az özelliği olacak caddy nin motoru 1.9 105 hp vergi farkını da düşün
  • quote:

Alıntıları Göster
    ben biraz üstlerine gittim peugeot sorunlu bir arac falan diye müşteri kapmak için yaptılar heralde
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: historiyst_45

ben biraz üstlerine gittim peugeot sorunlu bir arac falan diye müşteri kapmak için yaptılar heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve93

quote:

Alıntıları Göster
    Alacağın caddy kaç model? sıfırmı alacaksın ona göre yorum yapalım

• Kediler nankör olur debriyaj bitirir. Pejo al tepe tepe kullanma oda pejo dökülür.
    Kasasının daha güncel olması sebebiyle pejo al bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: LE10

sıfır alacam ve bu son arabam olacak bi daha araba değiştirmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve93

quote:

Orjinalden alıntı: LE10

sıfır alacam ve bu son arabam olacak bi daha araba değiştirmeyi düşünmüyorum

Alıntıları Göster
    Hem ekonomik açıdan hemde güzellik olarak (bence) Tepe al .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KBA

Alıntıları Göster
    Caddy'nin vergisi çok ben Tepee alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KBA

Alıntıları Göster
    Ben olsaydım bu ıkı araç degilde tourneo connect GLX alırdım ama bu iki araç arasında caddy derim.Fransıs aracına bulasma bence hem partner tepenın dış tasarımını ben sevmedim şahsen genede tabiki karar senın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Caddy'nin vergisi çok ben Tepee alırdım

Alıntıları Göster
    Polo değişince caddy de değişir.peugeot çok daha mantıklı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: froster2006

Polo değişince caddy de değişir.peugeot çok daha mantıklı.

Alıntıları Göster
    full donanım partner tepee derim 35000 ytl fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

full donanım partner tepee derim 35000 ytl fiyatı

Alıntıları Göster
    caddy tek geçerim.Ama benim arkadaştaki enjeksiyon sorunu yüzünden 4000 bayıldı servise bilmiyorum.onun haricinde bi sorun yokmuş gayet memnun.BEnde sürdüm Gçer not verdm:)
    not: sakın olaki bir anlık gafletle peugeot'e paranı verme benden sölemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 27 Kasım 2008; 19:55:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LE10

caddy tek geçerim.Ama benim arkadaştaki enjeksiyon sorunu yüzünden 4000 bayıldı servise bilmiyorum.onun haricinde bi sorun yokmuş gayet memnun.BEnde sürdüm Gçer not verdm:)
    not: sakın olaki bir anlık gafletle peugeot'e paranı verme benden sölemesi.

Alıntıları Göster
    partner kasa ve donanım iyi
    caddy 2.elde iyi
    netice kamyonete çok para vermek gerekirmi tartışılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: geremy

partner kasa ve donanım iyi
    caddy 2.elde iyi
    netice kamyonete çok para vermek gerekirmi tartışılır.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu hafif ticarilerde 1.9 a kadar olan 0-6 yaş grubundaki bütün arabaların yıllık vergisi şu anda 280.5 x 2 = 561 YTL dir.Birçoğu tutturmuş bir vergisi fazla muhabbetidir gidiyor.Yani 1.3 motorlu Doblo da 1.6 motorlu Berlingo ya da Partner de 1.8 motorlu Connect de 1.9 motorlu Caddy de aynı vergi dilimindedir.Ama 1910cc lik motoruyla Doblo JTD 2.0 motorlu Partner ya da Berlingo üst vergi dilimine girmektedir ...

• quote:

Orijinalden alıntı: MoNdEoo

Ben olsaydım bu ıkı araç degilde tourneo connect GLX alırdım ama bu iki araç arasında caddy derim.Fransıs aracına bulasma bence hem partner tepenın dış tasarımını ben sevmedim şahsen genede tabiki karar senın

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MoNdEoo

1.si seçtiğin araç ticarilerde yakıtta en fazla yakanıdır vergisi pahalıdır hantal bir kasası vardır
    2.si daha yazmasını bilmiyorsun fransıs değil Fransız, Fransızlar'dan bu kadar uzak durmanın anlamı nedir?

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ben de hayret ettim, hangi versiyon için geçerli bu fiyat. Full olarak belirttiğiniz araç 110 hp premium pack olan araç mıdır? Bu aracın liste fiyatı 35.500 ytl. İndirim bu rakam üzerinden mi yapıldı? Bu konular hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.