Şimdi Ara

Yardimmmm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
206
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi internet eplorer 7 kullaniyorum, eskisinde history mi dosya seklinde gorebiliyordum, fakat bunda ise en alttaki tab den history e basip gorebiliriyorsunuz,ama burdaki linkleri copy paste edemiyorsunuz, ben bunu dosya seklinde explorerde gormek istiyorum,ama bir turlu bulamiyorum,cunki indirdigim bir linki sitede stream yapip gostermem gerekiyor, bunun icinde indirmis oldugum mp3 u, linkini history dosyasindan copypaste edip stream edicegim,.umarim karisik anlatmadim,lutfen acil yardim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sololuna -- 22 Mayıs 2006; 6:10:08 >

• valla çok karışık anlattın o zaten kafam gitti uykum geldi sanki valla aklıma en aptal çözüm geldi linkleri görüyorsan aynen yaz adres çubuğuna diğer dediğini anlamadım zaten
  • Tamam simdi soyle anlatiyim, ben bilgisayar uzerinde dosya olarak history mi gormek istiyorum, bu nasil olacak???Once bu konu hakkinda yardimci olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sololuna -- 22 Mayıs 2006; 5:39:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardim edin
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.