Selam arkadaşlar, daha geçen bir sistem topladım ancak hevesim yarıda kaldı çünkü overclock potansiyeli oldukça az görünüyor. Öncelikle anakartım MSI K9N neo V3, Ramler OCZ Vista Upgrade 800 mhz 1gb, işlemcim Athlon x 2 4200+ . Tüm zorlamalarıma rağmen 225mhz fsb yi geçemedim. (Ramleri 700 mhzde ve 5-5-5-15 de tutmama rağmen. Ayrıca HT çarpanı 4x'de) Sanıyorum sorun core voltajında. BIOStan max 1.3v olarak ayarlayabiliyorum. 1.4v gibi yapmalıyım bildiğim kadarıyla ancak anakartın eksikliği işte... Bana bu sistemin teorik potansiyeli hakkında bilgi verebilirseniz sevinirim. Ayrıca anakartım çok mu kötü. (nforce 560) Anakartı değiştirmeye kalksam (alalı 10 gün oldu) bu fiyat seviyesinde (80$) o.c.'a yatkın hangi anakartı önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
arkadasım aynı parçalar bende de var yanlız benim araştırma sonuçlarım arası MSİ anakartlarda fazla overclock yapılmaması en fazla 2.42 ghz işlemesi sadece anakartlada geçmiyor AMD 4200 serisi 2 tane 1 tanesi yani bendeki ve tahmin ettiğim gibi sendeki WİNDSOR bu işlemci en fazla 2.40 veya 2.50 ghz den fazla cıkmıyor.oyuzden overclockları buraya kadar idare ediceksin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme