Şimdi Ara

Yardın edermisiniz? Wizard karakter ile ilgili ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 69 Lvlim charımın bir an önce yükselmesi için kasmaya çalışıyorum.Cavedeki görevleri yapmaya çalışıyorum.Karakterim Wizard/Bard ancak 64-63 bu Lvlerin Giantı çıktımı kaçacak delik arıyorum o derece Charımı düzeltmek istiyorum.İnanınki 69 Lv karakteri 61-63 Lvlere bota koymak istiyorum.Ama kasacağı exden çok yatması 1. Planda bana dh olarak yardım etmenizi rica ediyorum. 2 gündür belli aklımda Wizard/Warrıor karakter var. Curst Heart ile skill sıfırlama görevini yapmayı düşünüyorum. Acaba kendi açımdan iyi olur mu ? ''Wizard/Warrıor'' Heavy Armor'dan faydalanmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum.Konuyu yanlış alana açdıysam tüm Donanımhaber'den özür diliyorum.Fazla bilgim olmadığı için ancak elimden bu kadarı geldi.Tekrar şimdiden teşekkür etmek istiyorum.Hepinize bol eğlenceler ...

• quote:

Orjinalden alıntı: K_L!F3

Arkadaşlar ben 69 Lvlim charımın bir an önce yükselmesi için kasmaya çalışıyorum.Cavedeki görevleri yapmaya çalışıyorum.Karakterim Wizard/Bard ancak 64-63 bu Lvlerin Giantı çıktımı kaçacak delik arıyorum o derece Charımı düzeltmek istiyorum.İnanınki 69 Lv karakteri 61-63 Lvlere bota koymak istiyorum.Ama kasacağı exden çok yatması 1. Planda bana dh olarak yardım etmenizi rica ediyorum. 2 gündür belli aklımda Wizard/Warrıor karakter var. Curst Heart ile skill sıfırlama görevini yapmayı düşünüyorum. Acaba kendi açımdan iyi olur mu ? ''Wizard/Warrıor'' Heavy Armor'dan faydalanmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum.Konuyu yanlış alana açdıysam tüm Donanımhaber'den özür diliyorum.Fazla bilgim olmadığı için ancak elimden bu kadarı geldi.Tekrar şimdiden teşekkür etmek istiyorum.Hepinize bol eğlenceler ...

eğer int' isen wizard/warrior açman'a hiç gerek yok . .

warrior phy attack olduğu için str olmak gerekli

ve sen mag attacksın. O yüzden yapsanda birşey değişmez

69 levelsin kasamıyorsun biliyorum, çünkü bota attığın yer; phy vuran canavarlar .

Devil eyeler var orada kasabilrsin benim noobta orda kasıyor hiç ölmüyor doğrusu .

devil eyelere koy rahatlarsın (itemlerinede çeki düzen ver)

• yada gidip cave de yachalmıdır nachalmıdır orda kasacaksın 3-4 lvl sonra ,takladakı mage moblara..ordan da alacaksın 4*5 lvl al sana 79-80 sin.sonra git roc mountain'e
  • İtemlerine Çeki Düzen Ver Dostum
  • Wizard biraz zor karakterdir bnce sen o charla kendine yeni bir char kas onglarda mesela full Str...
  • Öncelikle wizard int olduğu için mag atack yapan moblarda kasmanı öneririm setinide en az +3 yapmanı öneririm.

Konu yanlış yerde karakter yapılandırmaları bölümüne taşınması gerek.
  • wizard+cleric ac L.A giy ac recoveryi auto bot basan program var onu indir ayarla kur bota mis gibi kasarsın bard oldugun için yatıyosun cleric olursan o kadar cok yatmassın yardımım olduysa ne mutlu fln
  • cleric olman avantaj gibi gözüksede bilmiyorum barda da noice var şampiyon ve giant hariç diğer cnvlarlar sana dalmıyor sana önerim cavede en son yerde nachalar var onlara git mage vuruyorlar bide orada dene pren varsa yatman çok zor bende orda kasıyorum ama elle :D bot denemedim daha
  • quote:

Arkadaşlar ben 69 Lvlim charımın bir an önce yükselmesi için kasmaya çalışıyorum.Cavedeki görevleri yapmaya çalışıyorum.Karakterim Wizard/Bard ancak 64-63 bu Lvlerin Giantı çıktımı kaçacak delik arıyorum o derece Charımı düzeltmek istiyorum.İnanınki 69 Lv karakteri 61-63 Lvlere bota koymak istiyorum.Ama kasacağı exden çok yatması 1. Planda bana dh olarak yardım etmenizi rica ediyorum. 2 gündür belli aklımda Wizard/Warrıor karakter var. Curst Heart ile skill sıfırlama görevini yapmayı düşünüyorum. Acaba kendi açımdan iyi olur mu ? ''Wizard/Warrıor'' Heavy Armor'dan faydalanmak istiyorum.Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ediyorum.Konuyu yanlış alana açdıysam tüm Donanımhaber'den özür diliyorum.Fazla bilgim olmadığı için ancak elimden bu kadarı geldi.Tekrar şimdiden teşekkür etmek istiyorum.Hepinize bol eğlenceler ...

1 wizard/warrioru unut
    2 karralar mag vurur eger uni versal alırsan onlara tekde alabilirsin sanırım taklamakın sol taraflarında hayalet bi gemi var oda kasabilirsin
    3 illa phy def istiyosan cledric aç light armor giy warrior olup heavy giymekten iyidir

• yanlış mesaj k.bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sneaky Step -- 12 Şubat 2009; 19:47:36 >

• Orjinalden alıntı: karazaferaskeri

1 wizard/warrioru unut
    2 karralar mag vurur eger uni versal alırsan onlara tekde alabilirsin sanırım taklamakın sol taraflarında hayalet bi gemi var oda kasabilirsin
    3 illa phy def istiyosan cleric aç light armor giy warrior olup heavy giymekten iyidir
    edit:kelime yazımı yanlışı

• tavsiyem cleric e dön ve mag vuran yaratıklarda kasmaya çalış zaten nachal lar sana çok az vurur. orda kas
    sonra da 80 likler falan derken rockta solo kasan pek eu yok zaten..
  • warior açman bişiyideişmez daha kötü olur. bu sefer 1 değil 2 3 yaratık sana dalıcak bu sefer daha çabuk yatıcaksın. clericte seni cavede kurtarmaz slotlr sık. 69 70 lvl mag vuran moblar var en üst katta nechal diye onlarda yatmazsın. onlara gidebilirsin seni 75 e kadar orası kasar. sonrada niya mage.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.