mrb arkadaşlar.bu sene kpss b grubundan sınava gireceğim.çözümlü soru bankası almayı düşünüyorum.iki tane var uzman yayıncılığın bi diğeride yargının çözümlü soru bankaları var.yaklaşık bütün derslerden alınca 60tl civarlarında oluyor.bu yüzden hangisini öneririr siniz.benm gözlemlediğim farık yargıda biraz daha fazla soru var.
kpssyi gerçekten kazanmayı düşünüyorsunuz türkcell reklamı gibi o mu bu mu yapmayın gördüğünüz tüm kaynaklara saldırın
haklısınızda bir tercih yapmak zorunda olsaydınız sizce hangisini seçerdiniz yada hangisine öncelik verirdiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: ghost_28
haklısınızda bir tercih yapmak zorunda olsaydınız sizce hangisini seçerdiniz yada hangisine öncelik verirdiniz.
tercihimi yargı yayınlarından yana kullanırdım
quote:
Orijinalden alıntı: DVB
quote:
Orijinalden alıntı: ghost_28
tercihimi yargı yayınlarından yana kullanırdım
KPSS Yargı Kozmik Oda Genel Yet. Genel Kült. Çözümlü Çıkmış Sorular Set 2012 Bu seti almayı düşünüyorum öncelikle, baktığım kadarıyla güzeldi ama kitabı biraz daha büyük tutsalardı sayfaları daha iyi olurmuş sanki roman kitabı gibi duruyo. :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme