Şimdi Ara

Yargıtay Zabıt Katibi Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://basvuru.yargitay.gov.tr/index.php

Adresinden kontrol edebilirsiniz.

• 16 Aralık 09.30 da klavye sınavına çağrıldım. Herkes için hayırlı olsun.
  • Ben İstanbul Anadolu Adliyesini kazandım, darısı başınıza arkadaşlar.
  • Torpilsiz kazanan var mı hala bu sınavları bu zamanda?
  • Mahir Amca M kullanıcısına yanıt
    Toplamda 60 kişi alacaklar. Ön Lisans, Lisans ve Ortaöğretim'den 20'şer kişi. Beni de klavyeye çağırdılar ama Rize'den kalkıp Ankara'ya gideceğim, geri döneceğim. İlk 200'e girmişsem bir daha Ankara'ya gideceğim orada da torpil dönecek elim boş Rize'ye döneceğim yine

Adalet Bakanlığı katip alımını bekleyeceğim ben. Yargıtay'a girmek zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Toplamda 60 kişi alacaklar. Ön Lisans, Lisans ve Ortaöğretim'den 20'şer kişi. Beni de klavyeye çağırdılar ama Rize'den kalkıp Ankara'ya gideceğim, geri döneceğim. İlk 200'e girmişsem bir daha Ankara'ya gideceğim orada da torpil dönecek elim boş Rize'ye döneceğim yine

Yine de şansınızı denemenizi tavsiye ederim. Belki Allah kalplerine adalet ve merhamet duygusu koyar da, şaşırıp alırlar torpilsiz insanları. Bu ülkenin en büyük sorunlarından biri de liyakata uyulmaması, adam kayırılması, particilik vs gibi etkenlerdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mahir Amca

quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Yine de şansınızı denemenizi tavsiye ederim. Belki Allah kalplerine adalet ve merhamet duygusu koyar da, şaşırıp alırlar torpilsiz insanları. Bu ülkenin en büyük sorunlarından biri de liyakata uyulmaması, adam kayırılması, particilik vs gibi etkenlerdir.

Adliyede torpilsiz katip olmak çok zor. Oyle veya böyle torpil gerekiyor. Yargıtayi bilmiyorum ama orası da farksızdır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınav Açıklanmadan nasıl başvuru yaptınız ? yada hala başvuru yapılabilirmi ?
  • Simdi basvurmayanlar kacirdi mi anlamadim beni bi aydinlatin nasil olucak basvuru isi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.